3 Lakusy widziane na stacji i ORLEN w Tczewie
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
3 Lakusy widziane na stacji i ORLEN w Tczewie
Witam, ktokolwiek widział ktokolwiek wie otóż dziś tj. 20.03.1016 na stacji ORLEN w miejscowości Tczew widziałem 3 lakusy. około godziny 13.30 niestety nie miałem jak zjechać na stację i pogadać, a chętnie bym się kiedyś umówił na jakieś polatanie po poligonie. Pozdrawiam
Im więcej błota tym większy fan
Re: 3 Lakusy widziane na stacji i ORLEN w Tczewie
Siema.
To ja tam dzisiaj byłem z kolegami. Taki spontaniczny wyjazd. Za tydzień też będziemy gdzieś w tamtych okolicach. W lany poniedziałek chcemy zajechać na tor w Rusocinie, bo Rajdowe trójmiasto robi impreze tam.
To ja tam dzisiaj byłem z kolegami. Taki spontaniczny wyjazd. Za tydzień też będziemy gdzieś w tamtych okolicach. W lany poniedziałek chcemy zajechać na tor w Rusocinie, bo Rajdowe trójmiasto robi impreze tam.
- Brzuch
A skąd wy jesteście?? W tygodniu też latacie. Kumpel ma Ls400 i chętnie się przyłączymy
W tygodniu to raczej słabo. Jak jest pogoda to ja czasem sam jeżdżę bo oni w pracy. My jesteśmy w okolic Smetowo Granicznego. Jezdzimy ls500
- Brzuch
Same potworki. Może w niedziele uda nam się spotkać. Napisz mi na Pw jak możesz za ile chcesz lub będziesz chciał swojego ożenić
Piękne maszynki