Baja 300 Chinol? Jak ze zwrotem?
Baja 300 Chinol? Jak ze zwrotem?
..
Ostatnio zmieniony sob 10 gru, 2016 przez Ruski, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Baja 300 Chinol? Jak ze zwrotem?
To może inaczej, bo to pytanie to raczej do prawnika się nadaje czy można oddać czy nie.
Czy miał ktoś styczność z takim quadem, czy jest on np. na poziomie lucky stara czy jest to totalna chińszczyzna? Z tego co mi wiadomo to silnik jest od suzuki. Bardzo mało jest informacji na ten temat w internecie.
A, jeżeli pytania zadaję w nieodpowiednim dziale to proszę o przeniesienie.
Czy miał ktoś styczność z takim quadem, czy jest on np. na poziomie lucky stara czy jest to totalna chińszczyzna? Z tego co mi wiadomo to silnik jest od suzuki. Bardzo mało jest informacji na ten temat w internecie.
A, jeżeli pytania zadaję w nieodpowiednim dziale to proszę o przeniesienie.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Oczywiście że nie jesteś w stanie zwrócić mu tego quada chyba że w umowie jest wzmianka o Suzuki? Jest? Oczywiście możesz oddać sprawę do prawnika ale musisz odstawić quada do depozytu, ponieważ jak wygrasz sprawę musisz go zwrócić w stanie nie pogorszonym, jeżeli będziesz nim jeździł pan zwróci ci kasę minus zużycie i uszkodzenia a tych znajdzie wiecej niz warty jest quad.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
...
Ostatnio zmieniony sob 10 gru, 2016 przez Ruski, łącznie zmieniany 1 raz.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
No jak napisał Suzuki a nie jest to Suzuki to to można walczyć, wprowadził cię w błąd, tyle ze tak jak pisałem jak jest cwany to może robić problemy przy zwrocie
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad