SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Gorgolesco
Quad:: Kawasaki LS 650
Imię: Michał

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Gorgolesco » śr 24 lut, 2016

MaxMW pisze:Marcin piszesz ze to rzeźba może i tak jest ale sam coś wspominałeś o projekcie 180 km w ls czy jest sens ladowac taki silnik do ramy access z tandetnymi końcówkami wahacze.jak ktoś chce taka moc to dlaczego nie postawi na yamaha raptor ?
Ziomuś, jak Marcin zrealizuje wspomniany przez Ciebie projekt to na pewno zrobi to z dbałością o najdrobniejszy detal i finalnie pojazd będzie bardziej przypominał rakietę do 1/4 mili niż pojazd ATV (zresztą sam o tym już pisał).
Co do wytrzymałości i bezpieczeństwa to cóż, jak ktoś ma dużo hajsu i taki grymas to jego sprawa, nie ja na tym będę jeździć, poza tym kto bogatemu zabroni?!
Marcin ma pojęcie o tym co robi oraz zaplecze i nie porywa się z motyką na słońce tak jak większość tych "genialnych" konstruktorów z OLX i nie tylko, którzy chwalą swoje dzieła, opisując że wsadzili do kosiarki silnik od kombajna i teraz można na niej "latać".

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » śr 24 lut, 2016

Podejrzewam ,że jeżeli ktoś chce wykonać taki projekt u Marcina to ma na tyle dużo kasy , że kwestie bezpieczeństwa będą zachowane ;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 24 lut, 2016

Nie ma sporu panowie dzwoniłem do gościa żeby spytać czy to aktualne i coś tam zaczął czarować wiec go wykreśliłem z listy na jedno to dobrze bo trochę bał bym sie coś zrobić i nie testując tego na dłuższym okresie czasu oddać w czyjeś ręce a lucek akurat chyba nie jest najlepszą bazą pod takie monstrum bo nie ma żadnego zaplecza tzw. tuningowych części z mocniejszych komponentów. Ale nie wykluczone że bedzie robiony Raptor 700 Na er6 wiec to już bedzie fajniutki sprzęcik dla osób które maja jakiś problem i nie sa przekonani do Tajwańczyka ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
karwat84
Quad:: lucky star 500
Imię: Tomek

Post autor: karwat84 » śr 24 lut, 2016

a jak tam moja zielona strzała wybebeszona ?

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 24 lut, 2016

karwat84 pisze:a jak tam moja zielona strzała wybebeszona ?
wybebeszona ;) 3 godz mordowałem sie z ta śrubą urwaną katastrofa normalnie!!! dorobiłem nową powinno ogarniać ale jestem troche w czarnej du...e bo musiałem zrobić sobie przymusowe wolne 2 dni (sprawy rodzinne ) więc tu pytanie czy w razie czego jesteś w stanie odebrać maszynę w tygodniu np we wtorek bo możliwe że braknie mi czasu i zaczepie jeszcze o poniedziałek z robotą . Ale postaram sie zrobić na niedziele .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
karwat84
Quad:: lucky star 500
Imię: Tomek

Post autor: karwat84 » śr 24 lut, 2016

uuuuu to słabo no jak mus to mus , czekałem tyle czasu to 1 czy 2 dni mnie nie zbawią

Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Post autor: Brzuch » śr 24 lut, 2016

niedługo nie będzie żadnego seryjnego LS 300 w Polsce samy LS CB500 :P. Ja tam akurat jestem uparty na ten wsteczny bo mi się kilkukrotnie już przydał w terenie ( cykor jestem i jak jest zbyt duża góra to z niej nie zjeżdżam, a ponadto mam dużo z lenia to mi się go pchać nie chce:P )Prawda jest taka ż bym pojeździł takim cackiem po SWAPIE ale nie słyszałem żeby ktoś w okolicy Tczewa czymś takim śmigał. Moje maleństwo jest na chwilę obecną dopieszczane więc będę się nim chwalił jak będzie gotowe.
Im więcej błota tym większy fan :)

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » śr 24 lut, 2016

Tu nic więcej nie trzeba pisać. Sam decydujesz co wolisz. 369 stron tego wątku mówi samo za siebie. Ja nie żałuję podjętej decyzji o tygodniowej wizycie w Częstochowie u Marcina.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » śr 24 lut, 2016

nikt nie żałuję a ja to mam banana non stop jak kupel mi mowil ze raptor za ponad 4 dychy nie potrafi "pyknoć" lucyfera z cz- owy hehe
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » śr 24 lut, 2016

Jak nie jesteś pewien podjedź do mnie ;) Tylko najpierw pokaż ubezpieczenie na życie :P Tylko podejrzewam, że jak się przejdziesz na piecu od er6 to odrazu będzie zapisywanie do Marcina na 650cm3 ;) Zawsze fajniej jak na Pomorzu będzie nas więcej.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”