SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Daniel z Przasnysz » pn 22 lut, 2016

Sam go widziałeś, wiec wiesz co mówisz. Jeszcze kilka dni i Ty będziesz zdawał relację z pierwszych jazd, ale jestem pewien że Twoja opinia od mojej praktycznie niczym nie będzie się różniła. Dzisiaj potwierdziłem w robocie termin wolnego na zlot czerwcowy, więc piszę się na to. :D
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 22 lut, 2016

Pablo940 pisze:Witam Wszystkich ! :)

Od dłuższego czasu regularnie śledzę to forum, bardzo interesuje mnie ten temat i nie ukrywam że przyszedł czas żeby zakupić jakiegoś Lucjana (oczywiście pod swapa ). Może doradzicie mi na co trzeba się przyglądać żeby kupić coś w miarę rozsądnego ?:) Pozdrawiam.
Po prostu musisz kupić zadbany egzemplarz zajedziesz na miejsce bedziesz widział połamamańca na łysych oponach z niesprawną elektryką luzami w zawieszeniu zdojonym silnikiem to wiadomo że omijasz taki temat szerokim łukiem są dwie szkoły albo kupujesz najtańszego i potem go robisz na tip top albo przy zakupie płacisz więcej ale potem robisz tylko swap bo cała reszta jest w dobrym stanie i tyle.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 23 lut, 2016

Daniel z Przasnysz pisze:Sam go widziałeś, wiec wiesz co mówisz. Jeszcze kilka dni i Ty będziesz zdawał relację z pierwszych jazd, ale jestem pewien że Twoja opinia od mojej praktycznie niczym nie będzie się różniła. Dzisiaj potwierdziłem w robocie termin wolnego na zlot czerwcowy, więc piszę się na to. :D

No i zaje...scie a ja tylko nadmienię że bedzie nas dużooooo :D beda też crossy szacuje ze mozemy dobic do 70 szt :D a zapowiada sie tez ze będzie duzo gapiów co przyjadą popatrzeć więc impreza bedzie liczna i szykuje się fajny materiał filmowy ponieważ będzie ekipa z Wawy której ostatnio wrzucałem Clip i maja przywieźć profesjonalny sprzęt oraz drona by kręcić z powietrza zapowiada sie nie licho red bull X Atv Swap Garage :P hehe
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz

Post autor: Daniel z Przasnysz » wt 23 lut, 2016

Super. Wiec i ja zapewnię dodatkowe show... ale o tym gdzie indziej.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 23 lut, 2016

Widze ze gruba impreza sie zapowiada :) szkoda ze akurat w tym terminie... ale trudno :(
Daniel co za atrakcje szykujesz ?? Pochwal sie... nie trzymaj tak w napieciu :)

;)

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz

Post autor: Daniel z Przasnysz » wt 23 lut, 2016

Postaram się przyciągnąć gada ciekawym autem na dosyć dużych kołach mam tylko nadzieję że mi się to uda i będę mógł poszaleć również nim... na razie to tylko pomysł i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Awatar użytkownika
karwat84
Quad:: lucky star 500
Imię: Tomek

Post autor: karwat84 » wt 23 lut, 2016

Auto na H.......

Awatar użytkownika
Trzeci
Quad:: LS 500
Imię: Damian

Post autor: Trzeci » wt 23 lut, 2016

Pablo940 ja Ci pomogę coś wybrać ;) tylko trzeba się pospieszyć bo termin w klinice już nie długo :)
Ostatnio zmieniony wt 23 lut, 2016 przez Trzeci, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gorgolesco
Quad:: Kawasaki LS 650
Imię: Michał

Post autor: Gorgolesco » wt 23 lut, 2016

Znalazłem filmik z "FIRST STARTU" tego Lucka z OLX z poprzedniej strony z silnikiem od VFR 800 i napisze że ta klatka na silnik mi imponuje, kolektory wydechowe również extra wyglądają ale i tak nic nie przebije tej chłodnicy na zderzaku :D

[youtube]https://youtube.com/watch?v=T9Uw0PrI3aM[/youtube]

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » wt 23 lut, 2016

Co prawda można krytykować wykonanie , ale takim sprzętem ze stajni Marcina z chęcią bym się przejechał ;) Fajny pomysł silnik od Hondy bardzo wytrzymały i do tego w układzie V . Jedynym jego wielkim minusem , jest wielkość. Ale znowu jego wielką zaletą to 108 koni jak dobrze pamiętam no i bardzo pokaźny moment obrotowy. Choć osobiście uważam , że w terenie to już zabójstwo , z chęcią bym się przejechał takim sprzętem ;) Oczywiście inaczej wykonany :lol:

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”