SWAP Lucky Star
- karwat84
- Quad:: lucky star 500
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Marcin masz już jakies foty z swapa Daniela ? jestem ciekaw jak wyszedł.
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Marcin ATV SWAP Garage pisze:kowal1621 pisze:Panowie pytanko odnośnie wzmocnienia wahacza. Wiem że Marcin kiedyś wstawiał ładne foty swojego zrobionego ale nie wiem na której to było stronie. Pytanie jak rozwiązaliście sprawę z otworami do osłony dolnej i czy po swapie założone jest ślizg - prowadzenie łańcucha to na samym początku wahacza od strony silnika i to pośrednie ??
Jest ślizg ale tylko ten jeden bliżej silnika a co do otworów otworów z gwintem pod osłonę to dwa w tylnej części zostają i przy odpowiednim zmodyfikowaniu osłony wystarczają jak ktos bardzo chce może nawiercić dziury i nagwintować jeszcze 2 ale ja mam na dwóch śrubach tych w tylnej części nic nie odstaje dobrze sie trzyma więc nie bawiłem sie w dodatkowe gwinty.
Czyli trzeba wiercic dziury bo on idzie na drugą stronę tak?
I jeszcze pytanko czy przekładając stronami zacisk i zebatki wiercisz Marcin nowe otwory w wahaczu te trzymające całą ośkę ?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Powiem dyplomatycznie skoro ja mam ci to przerabiać to po co sobie zaplątasz głowe takimi pytaniami ja wiem jak mam to zrobić niech cie głowa o to nie bolikowal1621 pisze:Powiem dyplomatycznie skoro ja mam ci to przerabiać to po co sobie zaplątasz głowe takimi pytaniami ja wiem jak mam to zrobić niech cie głowa o to nie boli .Marcin ATV SWAP Garage pisze:kowal1621 pisze:Panowie pytanko odnośnie wzmocnienia wahacza. Wiem że Marcin kiedyś wstawiał ładne foty swojego zrobionego ale nie wiem na której to było stronie. Pytanie jak rozwiązaliście sprawę z otworami do osłony dolnej i czy po swapie założone jest ślizg - prowadzenie łańcucha to na samym początku wahacza od strony silnika i to pośrednie ??
Jest ślizg ale tylko ten jeden bliżej silnika a co do otworów otworów z gwintem pod osłonę to dwa w tylnej części zostają i przy odpowiednim zmodyfikowaniu osłony wystarczają jak ktos bardzo chce może nawiercić dziury i nagwintować jeszcze 2 ale ja mam na dwóch śrubach tych w tylnej części nic nie odstaje dobrze sie trzyma więc nie bawiłem sie w dodatkowe gwinty.
Czyli trzeba wiercic dziury bo on idzie na drugą stronę tak?
I jeszcze pytanko czy przekładając stronami zacisk i zebatki wiercisz Marcin nowe otwory w wahaczu te trzymające całą ośkę ?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Vinilus pisze:A takie idiotyczne pytanie :O kiedy wrzucać biegi w SWAPie?
Dobry jesteś agent powiedz mi że jeszcze sam chcesz sobie zrobić tego Swapa to je..bne ze śmiechu
-
jutro wrzucę filmik bo dzisiaj nie dałem rady nakręcić mam tylko fotke jednąkarwat84 pisze:Marcin masz już jakies foty z swapa Daniela ? jestem ciekaw jak wyszedł.
Niestety kierownica Accela przyszła dopiero dzisiaj więc nie zdążyłem jej zamontować dam Ją Danielowi i sam sobie na wolnym czasie ja zmieni
kurcze kolor + nerf bary
te nerfbary robią robote
te nerfbary robią robote
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- karwat84
- Quad:: lucky star 500
Bajeczka , wygląda fajnie , przydały by się czarne fele do całości
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
Kolorek zaje.bisty.... takich plastikow szukalem ale nigdzie nie bylo....
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
Jaaaaaa...... no myslalen ze padne jak przeczytalem to pytanie..... albo chlopak ma 9lat albo w zyciu na niczym co ma silnik nie siedzial...Marcin ATV SWAP Garage pisze:Vinilus pisze:A takie idiotyczne pytanie :O kiedy wrzucać biegi w SWAPie?
Dobry jesteś agent powiedz mi że jeszcze sam chcesz sobie zrobić tego Swapa to je..bne ze śmiechu
Vinilus zostan przy rowerze bo lucek ... tym bardziej po swapie cie napewno przerosnie....
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
I teraz pytanie ode mnie : jak myślicie panowie jak kolor byłby lepszy do tych moich stalowych felg? Pospolity czarny mat czy w kolorze plastików? Odbieram quada w niedziele od Marcina, polatam sobie kilka dni i może za tydzień felgi do piaskowania i malowania. Wiec piszcie ciekawi mnie co myślicie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s