SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
piekna ta Twoja żółta pszczółka
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Marcinie ja mam te same felgi już od roku i super się sprawują, sporo terenu i zero oznak bicia czy ubytków w rantach a parę drzew i kamieni zaliczyły
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
wiem że kilku z was je ma ale chyba tylko Gorgolesko ma w tym samym kolorze więc przeżyję
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Daniel chyba miałeś pasażera na gapę w air boxie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
panowie moje ori nerf bary z ls-a mam do sprzedania
zainteresowanych pw
zainteresowanych pw
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
ale akcja ... Filtra nie zeżarła?
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
A koszt takich felg 300 za sztuke czy więcej ?
Ja natomiast też cały czas główkuje w co można doposażyć naszego LS a i znalazłem coś takiego :
Tylko kurde nigdzie nie mogę znaleźć do lucka , a nie wiem jak by wyglądały samoróbki zlecone spawaczowi z blachy ryflowanej.
Ja natomiast też cały czas główkuje w co można doposażyć naszego LS a i znalazłem coś takiego :
Tylko kurde nigdzie nie mogę znaleźć do lucka , a nie wiem jak by wyglądały samoróbki zlecone spawaczowi z blachy ryflowanej.
Dragon
U mnie w ekipie dwóch kolegów w raptorach mają osłony wahaczy właśnie z blachy ryflowanej . Zrobione porządnie i wygląda to bardzo dobrze jak i obojgu się sprawdza.
Wiadomo że staranność wykonania odegra największą rolę
U mnie w ekipie dwóch kolegów w raptorach mają osłony wahaczy właśnie z blachy ryflowanej . Zrobione porządnie i wygląda to bardzo dobrze jak i obojgu się sprawdza.
Wiadomo że staranność wykonania odegra największą rolę
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ja tez o tym myslalem... mam kumpla ktory pracuje w firmie gdzie wycinaja roznego rodzaju rzeczy laserem... musze z nim zagadac czy wytniw mi cos takiego... oczywiscie jakis wstepny projekcik i szablon moze ogarne sam a o finalny produkt i wykonanie poprosze kumpla... jak sie uda i bedzie chcial to zrobic kilka razy to dam wam znac... tylko ja to sprobuje ogarnac z blachy aluminiowej ale nie ryflowanej tylko plaskiej... moze z jakims wycietym logo...
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A wiecie z czego sa robione orginalne oslony?? Blacha aluminiowa czy tez cos innego to jest??