CF X5 czerwony wydech
Re: CF X5 czerwony wydech
Sprzedany , teraz jestem szczęśliwy
I git. Cieszymy się.
Zastanów się 10 x zanim kupisz coś następnego.
Zastanów się 10 x zanim kupisz coś następnego.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Mój w garażu i też jestem szczęśliwy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Smok albo smoczku dlaczego piszesz w dwóch tematach ze sprzedales? Chciales pokazac ze jesteś całkowicie nie zaradny a quad to był tylko chwilowy wybryk a nie pasja czy chęć posiadania i zabawy? Czy poprostu nie potrafiles tym jeździć a wymowke potrzeba znaleźć aby wyjść z twarzą chlopie mnie most strzelił a nie panikowalem... Tylko cieszę się z każdej jazdy i mam ubaw z kiepskiego serwisu który przyczynił sie do innych uszkodzenian a wiesz dlaczego jestm wyrozumiały? Bo mam kolegę co ma gryzli 660 i miał gorsze przygody kolega znów drugi kupił motor KTM top marka a i serwis odwiedzał gwarancyjny a drugi caly czas szaleje i nic sie nie dzieje. stray na to nie ma reguly. Jeśli nawet nie wiesz czy masz quada na wtrysku czy gaźnik to chlopie wszystko jasne pozdrawiamy i zyczymy abyś znalazł sport dla siebie... oczywiście ja pollecam TV i pilot + eurosport i chlopie oglodaj ale tylko oglądaj