SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Siemanko panowie ja trochę z innej beczki jak sprawują sie wasze maszynki generalnie chodzi mi o cb 500 mam pytanie do posiadaczy jak latacie na ośce strzelacie ze sprzęgła na 2 biegu czy z gazu startuje?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Z jedynki idzie jak zloto.... na dwojce trzeba troche ze sprzegla strzelic... chyba ze masz tak silne lapy zeby go poderwac...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
daruj sobie ponowne rozkręcanie musiał byś rozebrać z powrotem całego quada demontować instalacje itd... najwyżej sobie po oklejasz zabezpieczysz zeby czegoś nie zapryskać i sobie dopsikaszkowal1621 pisze:Kurde to później ponowny demontaż żeby pomalować :/ a jak reszta ekipy robiła ? Może Marcin niech tu się wypowie czy mocno zniszczy nowy lakier hehe
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Marcin lakier nie powinien jakoś strasznie popękać nie ? I chyba te cięcia po złożeniu plastików pewnie będą średnio widoczne. W takim razie biorę się za rozkręcanie skoro mówisz że powinno być ok
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
A Marcin i jeszcze pytanie co z tymi mocowaniami co pisałem wyżej od silnika. Odciąć to wszystko ładnie na równo malowanie a ty przyspawasz je a ja sobie domaluję najwyżej co
-
Informacja !!! Gość O nicku Max MW to ta osoba Która ostatnio mnie tak oczerniała i wypisywała nie stworzone rzeczy na mój temat Miejcie to na uwadze Jak by miał do was jakieś pytania .
DO Max MW nie chcę sie dochodzić z tobą jedynie chcę by inni wiedzieli że to ty
DO Max MW nie chcę sie dochodzić z tobą jedynie chcę by inni wiedzieli że to ty
Ostatnio zmieniony śr 03 lut, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
obojętne ja i tak bym to odciął ale jak sam chcesz to nie widzę problemu;)kowal1621 pisze:A Marcin i jeszcze pytanie co z tymi mocowaniami co pisałem wyżej od silnika. Odciąć to wszystko ładnie na równo malowanie a ty przyspawasz je a ja sobie domaluję najwyżej co
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Panowie, mam na sprzedaż amorki gazowe z mojego lucka, które pochodzą z hondy trx 450r, ja sobie sprawiłem nowe także te sprzedaje, pytania PW
Marcin no chyba wszyscy pamiętają; pytałem z ciekawości pozdro
A czemu te sprzedajesz?? Cos z nimi nie tak? Jestem na etapie poszukiwan amorow do mojej gadziny i pewnie bylbym zainteresowany takim kompletem.kaman cb500 pisze:Panowie, mam na sprzedaż amorki gazowe z mojego lucka, które pochodzą z hondy trx 450r, ja sobie sprawiłem nowe także te sprzedaje, pytania PW