SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
I masz Nie tuzinkową zabawkę która świetnie wygląda super sie prowadzi i mega zapier..... jak sie jutro karniesz to przez te 500 km do domu bedziesz tylko myślał żeby juz dojechać na miejsce zciagnać z przyczepy Stacja benzynowa i Ogień
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Paliwo już w karnistrze przygotowane żeby szybciej było; )
-
Ty idź spać jak chcesz u mnie być na 10 rano
-
Masz tu fotke i zmień sobie awatara
Teraz nic tylko lać paliwo i śmigać aż d*** spuchnie, to jest najlepsze w SWAPie, wydasz raz kasę na zmianę serca i możesz przez dłuższy czas cieszyć się bezawaryjną jazdą. Dragon011 życzę miłej zabawy z nowym sprzętem
ACCESS CB 500
Dragon, Twoja maszyna wygląda teraz kozacko a w połączeniu z silnikiem od Kawy i gazowymi amorkami to dopiero musi wymiatać.
-
Quad juz w rękach właściciela jedzie do domu
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
ja przymierzałem się do zakupu kenny track ale ma on dość nisko dany pasek od zapinania i w przypadku dopięcia lekko kasku nie mogłem przełykać śliny- uciskał o jabłko adama i ostatecznie kupiłem ls2 mx456 i do tego google takie jak ma Marcin czyli 100% i pięknie się to sprawdza no i nic mnie nie uciska przy zapięciu kasku. Dodatkowo ma pompkę by kask idealnie dolegał jak się rozbije.Akirian pisze:Okej, dzięki Marcin prawdopodobnie go kupie
Najlepiej to jedź do jakiegoś dużego sklepu i sobie przymierz kilka tylko za każdym razem zapinaj klamerki i będziesz wiedział co ci najlepiej leży.
Mam nadzieję że jakoś pomogłem
dan
-
to trza było to jabłko oddać Adamowi może masz za duże od picia tak sie robi haha mnie nie uwiara na szczęścieDanger pisze:ja przymierzałem się do zakupu kenny track ale ma on dość nisko dany pasek od zapinania i w przypadku dopięcia lekko kasku nie mogłem przełykać śliny- uciskał o jabłko adama i ostatecznie kupiłem ls2 mx456 i do tego google takie jak ma Marcin czyli 100% i pięknie się to sprawdza no i nic mnie nie uciska przy zapięciu kasku. Dodatkowo ma pompkę by kask idealnie dolegał jak się rozbije.Akirian pisze:Okej, dzięki Marcin prawdopodobnie go kupie
Najlepiej to jedź do jakiegoś dużego sklepu i sobie przymierz kilka tylko za każdym razem zapinaj klamerki i będziesz wiedział co ci najlepiej leży.
Mam nadzieję że jakoś pomogłem
- Patryko159
- Quad:: lucky star 250
- Imię: Patryk
Mam pytanie czego mogę użyć do uszczelnienia przedniego reflektora w lucku bo całkowicie puścił klej i jak jeździłem po błocie to woda rozwaliła mi żarówkę (apropo mogę założyć zwykłą żarówkę h4 60/55 bo akurat na stanie mam)
If you can DREAM it,
you can DO it.
you can DO it.