Hak w cf500
Hak w cf500
Witam,
Przyglądam się temu mojemu cudu i według mnie zapięcie przyczepki na ten oryginalny hak to raczej niemożliwe. Przyczyną jest za nisko zawieszona tablica rejestracyjna.
Ktoś używa haka w takim zestawieniu, czy może jakieś przeróbki robił? Np przeniesienie tablicy w inne miejsce.
Przyglądam się temu mojemu cudu i według mnie zapięcie przyczepki na ten oryginalny hak to raczej niemożliwe. Przyczyną jest za nisko zawieszona tablica rejestracyjna.
Ktoś używa haka w takim zestawieniu, czy może jakieś przeróbki robił? Np przeniesienie tablicy w inne miejsce.
Re: Hak w cf500
Cześć
Problem może być bardziej złożony niż tylko podwieszenie rejestracji w innym miejscu. Dziś próbowałem do mojej nowej cf'ki podczepić standardowa przyczepę towarową. Zdjąłem rejestrację i niestety zaczep przyczepy nie wszedł na kulę. Kula jest zbyt blisko zamontowana do quada. Napisałem dziś maila do Muddy czy mają jakieś adaptery bądź własne patenty...
Może ktoś podzieli się własnymi doświadczeniami?
A tablicę przewieś wyżej, jest taka czarna plastikowa płaszczyzna pod schowkiem na kluczyk (trzeba zrobić dziurki na śruby). Czytałem, że tek nisko podczepione tablice w cf'ce mogą się w trudniejszym terenie zgubić..
Problem może być bardziej złożony niż tylko podwieszenie rejestracji w innym miejscu. Dziś próbowałem do mojej nowej cf'ki podczepić standardowa przyczepę towarową. Zdjąłem rejestrację i niestety zaczep przyczepy nie wszedł na kulę. Kula jest zbyt blisko zamontowana do quada. Napisałem dziś maila do Muddy czy mają jakieś adaptery bądź własne patenty...
Może ktoś podzieli się własnymi doświadczeniami?
A tablicę przewieś wyżej, jest taka czarna plastikowa płaszczyzna pod schowkiem na kluczyk (trzeba zrobić dziurki na śruby). Czytałem, że tek nisko podczepione tablice w cf'ce mogą się w trudniejszym terenie zgubić..
Hej.
U kolegi wykonaliśmy nowy, dłuższy. Wypalarki plazmowe, laserowe wykonają praktycznie wszystko Jedyna uwaga to taka iz dłuższą wersja troche obciąży konstrukcje
Ps. Muszę poszukać gdyż powinienem mieć gdzieś na zapasie więc jakby ktoś chciał to proszę o info.
U kolegi wykonaliśmy nowy, dłuższy. Wypalarki plazmowe, laserowe wykonają praktycznie wszystko Jedyna uwaga to taka iz dłuższą wersja troche obciąży konstrukcje
Ps. Muszę poszukać gdyż powinienem mieć gdzieś na zapasie więc jakby ktoś chciał to proszę o info.
Dla mnie bomba!
Zamawiam
Zamawiam
Sorry, ale jak tej blachy jakoś nie podwiesicie od góry to max ze dwa kilo na nią postawisz, za duża wajcha.
Poza tym super wykonanie, też bym poprosił sztukę, zamontuje sobie po swojemu.
Poza tym super wykonanie, też bym poprosił sztukę, zamontuje sobie po swojemu.
Tez tak myślałem ale kolega wozi drzewo z lasu i twierdzi ze nic się nie dzieje.
Do zainteresowanych mam 3szt - w przyszłym tygodniu będę w stanie dopiero wysłać. Pierwsza sztuka juz w rezerwacji.
Do zainteresowanych mam 3szt - w przyszłym tygodniu będę w stanie dopiero wysłać. Pierwsza sztuka juz w rezerwacji.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Brak jest tam podświetlenia i upierdliwy diagnosta może się czepnąć.michauuu pisze: A tablicę przewieś wyżej, jest taka czarna plastikowa płaszczyzna pod schowkiem na kluczyk (trzeba zrobić dziurki na śruby). Czytałem, że tek nisko podczepione tablice w cf'ce mogą się w trudniejszym terenie zgubić..
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Poza tym, zamek jest bardzo slaby, nie obciążałbym tego plastiku.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Rejestracja mało waży, nic mu pod tym względem nie będzie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Dziś odebrałem od listonosza przedłużkę do haka (jak to brzmi? ). Szacuneczek dla loonger81 - full profeska! Adapter bardzo masywny, ładnie pomalowany na czarno, żona będzie zadowolona
Po serwisie mandaryny zamontuję i dam Wam znać!
Po serwisie mandaryny zamontuję i dam Wam znać!