SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: gateway » sob 23 sty, 2016

Jakby co to będę swojego sprzedawał niebawem. Nie ukrywam, że wolałbym go sprzedać komuś z forum, niż "obcemu". No i cena tak jak mówisz. Bliżej 12 niż 10.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 23 sty, 2016

gateway pisze:Jakby co to będę swojego sprzedawał niebawem. Nie ukrywam, że wolałbym go sprzedać komuś z forum, niż "obcemu". No i cena tak jak mówisz. Bliżej 12 niż 10.
z powodu ??
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
gateway

Post autor: gateway » sob 23 sty, 2016

Robię sobie drugiego :) A dwóch nie potrzebuję.

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 24 sty, 2016

ale z innym silnikiem?? no bo po co robic to samo?? z tego co pamiętam to odkad ja ci zrobiłem pierwszego to podłapałeś i teraz juz znajomym zrobiłeś ze 2 szt i mi klientów zabierasz nie ładnie :yyyy: ?? ;)

Awatar użytkownika
rafax300
Quad:: ACCESS 500+
Imię: Rafał

Post autor: rafax300 » ndz 24 sty, 2016

Michał-Łomża pisze:W sumie to najszybsza robota :D Więc od tego zacznę ;) Tyle, że problem pojawił się już na starym filterku a "na oko" wydawał się czysty dlatego też kupiłem nowy aby mieć pewność :) Nie mniej jednak juto pozbędę się go i zobaczymy. Dzięki za zainteresowanie. :)

Ps.
Szkoda, że do Częstochowy mam taki kawał drogi :p
wywalaj ten filterek paliwa bo one właśnie blokują dopływ paliwa do gaźnika, też miałem ten problem wywaliłem filter i miałem problem z głowy
---------------------------------------------------------------------
  • Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej :I love ACCESS:

Marcin ATV SWAP Garage

rafax300 pisze:
Michał-Łomża pisze:W sumie to najszybsza robota :D Więc od tego zacznę ;) Tyle, że problem pojawił się już na starym filterku a "na oko" wydawał się czysty dlatego też kupiłem nowy aby mieć pewność :) Nie mniej jednak juto pozbędę się go i zobaczymy. Dzięki za zainteresowanie. :)

Ps.
Szkoda, że do Częstochowy mam taki kawał drogi :p
wywalaj ten filterek paliwa bo one właśnie blokują dopływ paliwa do gaźnika, też miałem ten problem wywaliłem filter i miałem problem z głowy
tym bardziej że masz w kraniku juz sitko więc ci ten filterek jest tak potrzebny jak 5 koło u wozu ;)

Awatar użytkownika
gateway

Post autor: gateway » ndz 24 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:ale z innym silnikiem?? no bo po co robic to samo?? z tego co pamiętam to odkad ja ci zrobiłem pierwszego to podłapałeś i teraz juz znajomym zrobiłeś ze 2 szt i mi klientów zabierasz nie ładnie :yyyy: ?? ;)
Hehe. Już o tym rozmawialiśmy i wiesz, że ja tego robił nie będę, bo za dużo z tym roboty. Klienta faktycznie jednego Ci zabrałem, ale tylko z powodu długiego oczekiwania w kolejce na swap, a ja myślałem, że z tym jest mniej roboty więc się za to zabrałem. A drugi gość i tak nie miał zamiaru targać quada do Ciebie bo za daleko. A męczył mnie długo abym mu zrobił. Swoją drogą dla mnie lepiej, że ma cb500 bo lata z nami i teraz nie odstaje. I teraz robię dla siebie aby mieć kilka swoich zmian i satysfakcje jazdy quadem ktorego się osobiście poskładało :P

A na forum też mówiłem, że ja bym się tym nie zajmował, bo cena za którą Ty robisz jest dla mnie śmiesznie niska. A roboty z tym od groma.
Zresztą sam Ci to już mówiłem przez tel :)

Chyba nie masz żalu do mnie? ;)

Marcin ATV SWAP Garage

gateway pisze:
Marcin ATV SWAP Garage pisze:ale z innym silnikiem?? no bo po co robic to samo?? z tego co pamiętam to odkad ja ci zrobiłem pierwszego to podłapałeś i teraz juz znajomym zrobiłeś ze 2 szt i mi klientów zabierasz nie ładnie :yyyy: ?? ;)
Hehe. Już o tym rozmawialiśmy i wiesz, że ja tego robił nie będę, bo za dużo z tym roboty. Klienta faktycznie jednego Ci zabrałem, ale tylko z powodu długiego oczekiwania w kolejce na swap, a ja myślałem, że z tym jest mniej roboty więc się za to zabrałem. A drugi gość i tak nie miał zamiaru targać quada do Ciebie bo za daleko. A męczył mnie długo abym mu zrobił. Swoją drogą dla mnie lepiej, że ma cb500 bo lata z nami i teraz nie odstaje. I teraz robię dla siebie aby mieć kilka swoich zmian i satysfakcje jazdy quadem ktorego się osobiście poskładało :P

A na forum też mówiłem, że ja bym się tym nie zajmował, bo cena za którą Ty robisz jest dla mnie śmiesznie niska. A roboty z tym od groma.
Zresztą sam Ci to już mówiłem przez tel :)

Chyba nie masz żalu do mnie? ;)
Przecież się śmieję dla tego na końcu posta dałem taką emotke ;) ja na przyszły rok mam już zalążek nowego projektu oczywiście mocniejszego ale niestety i troszke droższego wiec na razie chcę ten sezon polatać na er6 a potem zobaczymy czy bedę przerabiał znów mojego quada czy po prostu go wystawie na sprzedaż a zrobię sobie nowego . Najważniejsze że są następne cele do których można dążyć bo stojąc w miejscu tak naprawdę sie cofamy ;)

Awatar użytkownika
gateway

W sumie tak to zrozumiałem, ale chciałem się upewnić :)

Tak jak rozmawialiśmy przez tel. Idealnie wybierasz piece do tych quadów. cb500 jako tani i zaje***** silnik. ER6 kompaktowy i dużo nowocześniejszy.
Ja też myślę nad zrobieniem czegoś innego, ale nie widzę odpowiedniego pieca.
Albo pójdziesz w R4, ale mi to się średnio podoba ze względu na charakterystykę oddawania mocy i dźwięk silnika. Ewentualnie jako taki typowo uliczny quad. Aczkolwiek tu pojawia się problem kół i opon, które zniosą te siły odśrodkowe, nie rozerwą się i nie będą "biły".
Mi się podoba pomysł V2. Tylko, że są one drogie lub za mało kompaktowe. Pomysł na zbiornik paliwa mam, na airboxa też mam, ale potrzeba pieca który wraz z wydechem da radę upchnąć w ramę. Chyba, że zmiana bazy pod swap. Taki raptor ma z tego co mówiłeś i widać na zdjęciach obszerną komorę na silnik i tam łatwiej wstawić tego TDM-a. A to już jest kuszące :)

Awatar użytkownika
gateway

PS. A co myslisz o BMW F800GS?

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”