SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
marcinkos
Quad:: Swap Garage Honda LS 500
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: marcinkos » czw 21 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:Następny pechowiec Quad do odbioru a on noga w gipsie juz kiedyś ziomek z Torunia miał taka samą sytuacje zrobiłem mu quada a on złamał obie nogi i maszyna stała u mnie chyba z miesiąc ;)
To było dokładnie rok temu, bardziej niż połamane nogi bolało to że nie mogę odebrać maszyny a co dopiero na niej jeździć, o nogach już zapomniałem a quad pomógł mi w rehabilitacji
Ostatnio zmieniony pt 22 sty, 2016 przez marcinkos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » czw 21 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:Następny pechowiec Quad do odbioru a on noga w gipsie juz kiedyś ziomek z Torunia miał taka samą sytuacje zrobiłem mu quada a on złamał obie nogi i maszyna stała u mnie chyba z miesiąc ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H9kaROQiTBQ[/youtube]
To się idzie wk*****, naprawdę pech.
Coś ostatnio często białe przerabiasz, jakaś promocja na białe była czy co :D
Jak ja szukałem lucka to przeważnie tylko czarne były, to myślałem jak kupię białego to się wyróżnię, a tu masz :D

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 22 sty, 2016

No widzisz a ja ostatnio mam wrażenie że ciągle robię tego samego quada :) ale teraz dla odmiany będzie czerwoniutkie ER 6 na mega wypasie ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage

wiadomość prywatna na OLX :D

'' Zamienił by się Pan za Xbox 360 limited edition bmw wartego 1800zł i rower górski o wartości 900zł ,, :D :D :D chłopak chyba zapomniał wliczyć cenę quada ;)

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » pt 22 sty, 2016

Idąc za Waszą radą kupię takie co mają własne szpilki. Moja waga to 100 kg. plus to co na sobie, wiec wolę to co sprawdzone.
Jeśli chodzi i kolor to chyba mój będzie tym rzadziej spotykanym. Marcin kiedyś mówił że będzie to trzeci w tym kolorze LS-500. Chyba że od tego czasu jeszcze jakiegoś przerobił.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Awatar użytkownika
Huberttt
Quad:: ACCESS MOTOR CB 500
Imię: Hubert

Post autor: Huberttt » pt 22 sty, 2016

marcinkos pisze:
To było dokładnie rok temu, bardziej niż połamane nogi bolało to że nie mogę odebrać maszyny a co dopiero na niej jeździć, o nogach już zapomniałem a quad pomógł mi w rechabilitacji

witam, tak jak piszesz kolego noga wcale tak nie boli jak to ,że nie mogę odebrać maszyny. Tyle czekania na swoją kolej i taka niespodzianka. Jak tylko zdejmą mi gips również mam zamiar rehabilitować się na quadzie.
Marcinie maszynka i ten wielki tłumik wkomponowany wygląda pięknie :oklaski:
ACCESS CB 500 :)

Marcin ATV SWAP Garage

Tłumik Robi robotę jak ktos może sobie pozwolic na odrobinę wiekszy wydatek rzędu 150- 200 zł wiecej przy Swapie to warto poszukać i załozyć coś firmowego pomijając już samo brzmienie naprawdę maszyna chodzi lepiej lepiej sie wkręca i wzrasta prędkość max Tu akurat u Huberta jest wydech skorpion zdemontowany właśnie z cb 500 które ostatnimi czasy przywiozłem ;)

Awatar użytkownika
krzychsolt
Quad:: Lucyfer LS 500
Imię: Krzysiek

Post autor: krzychsolt » pt 22 sty, 2016

marcinkos pisze:
To było dokładnie rok temu, bardziej niż połamane nogi bolało to że nie mogę odebrać maszyny a co dopiero na niej jeździć, o nogach już zapomniałem a quad pomógł mi w rechabilitacji

Tak nawiasem, Marcin na będziesz może kostkę zakładał czy przy szosówkach zostajesz?? Bo na wiosne już biorę gada do Torunia i można by razem pośmigać, tylko że dla mnie jazda po drogach nie daje tyle fanu co w terenie no i szkoda mojej kostki :P

Awatar użytkownika
marcinkos
Quad:: Swap Garage Honda LS 500

Post autor: marcinkos » pt 22 sty, 2016

krzychsolt pisze:Tak nawiasem, Marcin na będziesz może kostkę zakładał czy przy szosówkach zostajesz?? Bo na wiosne już biorę gada do Torunia i można by razem pośmigać, tylko że dla mnie jazda po drogach nie daje tyle fanu co w terenie no i szkoda mojej kostki :P
W poprzednim sezonie jak jeździłem sam z nie do końca sprawnym nogami starałem się unikać terenu bo jak raz się wpakowałem w piach to 4 godz walczyłem żeby się wygrzebać a było to w środku lasu i z nikąd pomocy. Na ten sezon na pewno założę kostkę tylko muszę ją najpierw kupić bo poprzednia się skończyła, i tu prośba przypomnienie rozmiaru opon które zakladacie na tył bo wyczytałem że zakladacie jakieś większe Sunf-y ale nie pamiętam rozmiaru.

Awatar użytkownika
krzychsolt
Quad:: Lucyfer LS 500
Imię: Krzysiek

Post autor: krzychsolt » pt 22 sty, 2016

marcinkos pisze:
krzychsolt pisze:Tak nawiasem, Marcin na będziesz może kostkę zakładał czy przy szosówkach zostajesz?? Bo na wiosne już biorę gada do Torunia i można by razem pośmigać, tylko że dla mnie jazda po drogach nie daje tyle fanu co w terenie no i szkoda mojej kostki :P
W poprzednim sezonie jak jeździłem sam z nie do końca sprawnym nogami starałem się unikać terenu bo jak raz się wpakowałem w piach to 4 godz walczyłem żeby się wygrzebać a było to w środku lasu i z nikąd pomocy. Na ten sezon na pewno założę kostkę tylko muszę ją najpierw kupić bo poprzednia się skończyła, i tu prośba przypomnienie rozmiaru opon które zakladacie na tył bo wyczytałem że zakladacie jakieś większe Sunf-y ale nie pamiętam rozmiaru.

Masz tu linka

http://allegro.pl/nowa-opona-do-quada-2 ... 86908.html

Ja te brałem i dokładnie od nich bo mieli w najlepszej cenie, 235zł z darmową przesyłką kurierską i w dodatku GW na 36 michów (tylko komu one tyle wytrzymają ? xD)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”