SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
http://atv-expert.com.pl/p898,tylna-poszerzajaca-os-napedowa-suzuki-ltz400.html chodzi o tą oś poszerza o 10 cm i nie trzeba by było dystansow tylko czy frezy takie same
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jezeli to ze stronki atv expert to poprostu do nich zadzwon i zapytaj zeby ci pomierzyli... maja do lucka i do ltz na stanie to moga ci to sprawdzic...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Panowie ja jutro zadzwonie Do atv Expert bo też mnie to za ciekawiło wiec poproszę żeby mi to sprawdzili maja ośki fabryczne od 450 więc porównają ją z tą i dam wam odpowiedź
a mnie przychodzą jutro nowe amorki Ohlins do mojego sprzęta a te co mam teraz bedą na sprzedaż jak by co ci co jeździli moim quadem wiedzą jak pracuje ten zawias
a mnie przychodzą jutro nowe amorki Ohlins do mojego sprzęta a te co mam teraz bedą na sprzedaż jak by co ci co jeździli moim quadem wiedzą jak pracuje ten zawias
Ostatnio zmieniony śr 06 sty, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
A do mnie wczoraj dotarł kolejny gadżet do kamerki, otóż zamówiłem sobie gimbala i szczerze to jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony.
Wiadomo, urządzenie dość delikatne i wymaga montażu kamery bez żadnej obudowy wiec przetestować będę mógł dopiero jak śniegi puszczą i zrobi się w miarę sucho ale coś tam za niedługo napewno nagram i wrzucę żeby pokazać jaka jest różnica
Co do ośki to dobrze jakby podeszła od LTZ'ty bo sam musze swoją zmienić bo mam tą "grubą" sprzed 2007 i na dodatek krzywą.
Poniżej jeszcze fotka zestawu jaki posiadam, kamerka + gimbal.
Wiadomo, urządzenie dość delikatne i wymaga montażu kamery bez żadnej obudowy wiec przetestować będę mógł dopiero jak śniegi puszczą i zrobi się w miarę sucho ale coś tam za niedługo napewno nagram i wrzucę żeby pokazać jaka jest różnica
Co do ośki to dobrze jakby podeszła od LTZ'ty bo sam musze swoją zmienić bo mam tą "grubą" sprzed 2007 i na dodatek krzywą.
Poniżej jeszcze fotka zestawu jaki posiadam, kamerka + gimbal.
-
Amorki już nie aktualne sorry chłopaki ale Rafał z Dąbrowy był pierwszy ale sie rzuciliście jak na promocji w lidlu hehe
Marcin poka poka jakie kupiłeś te amorki.
-
Takie
Ostatnio zmieniony śr 06 sty, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
A ile wycalowales za nie?
To zaszalałeś, znając twoje szczęście do okazji to wychaczyłeś je pewno za pól darmo
-
to są amorki z Ktm 525 xc i troche kosztowały ale czego sie nie robi da swej maszynki zdjecie jest poglądowe ale moje sa takie same nie konkretnie te ze zdjecia koszt 2 tyś okazyjnie