SWAP Lucky Star
- steniu
- Quad:: bashan 200 ls 500
- Imię: sylwek
Re: SWAP Lucky Star
Ikar,czesto bywacie na Parzeczewie?,bo my moze jutro tam zawitamy jak pogoda pozwoli,Jeziorsko super,dwa lata temu polecielismy tam bashanami we dwoch z kumplem o dziwo bez awari 130 km w dwie strony ,teraz sie troche pozmieniało :I love ACCESS 500: ,trzeba sie kiedys ustawic bo widze ze okolice znajome po ktorych latacie.A propo-był Kamiensk a teraz w planach Biskupice a dalej Biały Bor nasyp
świetne tereny są nad Jeziorskiem IKAR sam ich trochę poznałem
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Witam wszystkich nazywam się Daniel jestem z opolskiego smigam razem z ZIBIM. Forum obserwuje od jakiegoś czasu i przyszedł czas zarejestrować się i przywitać.
Steniu ja też sie pisze na ustawki w parzeczewie bądź Jeziorsko ale to dopiero jak odbiore maszynę z "kliniki od Marcina" ☺
- steniu
- Quad:: bashan 200 ls 500
- Imię: sylwek
No trzeba sie bedzie ''poustawiać jakoś'' ,bo jest pare fajnych miejscówek wkoło,Piątkowisko,Nowosolna,Parzeczew i jeszcze cos sie znajdzie...
bedzie cieplej sie pomysli
bedzie cieplej sie pomysli
- hilger1
- Quad:: LS 650 Dominator SWAP ER6
- Imię: Sławek
Witam wszystkich jestem Sławek to mój 3 Swap u Marcina i pewnie nie ostatni
Witam orientuje się ktoś czy ośka od suzuki ltz podejdzie do lucka bo mam do wymiany ośkę i myślę nad tuningowa bo kosztuje 830 od ltz 400 a zwykla oska + dystanse 700
tuningowa to znaczy co ?
kupuj ori wzmacniana od ls 450 i bez kombinowania
kupuj ori wzmacniana od ls 450 i bez kombinowania
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Cześć Steniu, na Ignacew (Parzęczew jak kto woli) mam 5 minut szybkim tempem więc to rzut beretem Ale znam tam już każdy kamień i coraz mniej frajdy sprawia mi jazda po tej żwirowni ... Kamieńsk też ostatnio zrobiliśmy wyszło nam prawie 300 km więc jak na jeden raz to już trochę jest. W zeszłym roku w wakacje narysowałem tracka nad morze (Gąski) mieliśmy jechać ale mój przyjaciel miał kłopoty ze zdrowiem i wyprawa się nie odbyła Szkoda bo w planach było ponad 1000 km Napisz na pw a jakoś się spikniemy Na Nowosolną była świetna trasa 30 km szutru serwisowego autostrady A1 niestety teraz porobiło się tam bardzo tłoczno - budowa autostrady ruszyła, a jazda 100 km/h i spotkanie koparki na zakręcie mogłoby się skończyć tragicznie Tutaj filmik mojego kolegi właśnie z tej "autostrady" :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xZ5bEeDsIn0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xZ5bEeDsIn0[/youtube]
Ozo Drapers Squad