SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Witam.Na forum jestem nowy, ale zaglądam tu dość często. Ostatnio znalazłem alternatywę dla oryginalnej tylnej lampy a ledowej z Yamahy raptora. Widnieje ona jako uniwersalna lampa,ale wymiarami i wyglądem przypomina oryginalną z tym, że w miejsce żarówki są ledy.tak to się prezentuje:
zapodaj link
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Znalazlem to na aliexpress, przyszło z chin w 10 dni:)tak to wygląda w porównianiu z oryginałem no i cena lepsza bo ze wszystkim wyszło 58zł:)
Mam pytanie czy można jakąś gumkę dopasować zamiast kupować nowy zacisk.
Marcin termin lipcowy nie uległ zmianie
Koledzy proszę o pomoc. miałem problem z ssaniem na mrozie, po czyszczeniu okazało się, że spręzyna znajdująca się przed tłoczkiem skorodowała, wyczyściłem wszystko odrdzewiaczem łącznie z psiknięciem do gaźnika gdzie zamontowany jest tłoczek by miał lepsze smarowanie i nie zamarzał. Po złożeniu okazało się, że quad nie chce odpalić. proszę o pomoc gdzie mogę szukać przyczyny tego.
Z szarpaka próbowałeś odpalić?
tak próbowałem. iskra jest, dodam,że żeby dostać się do tej plastikowej nakrętki co trzyma linke zdjąłem wężyk z króćca ten który idzie od kranika,więcej nic nie było demontowane, wcześniej nie było żadnych problemów z odpalaniem ;/
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jak jakieś pytania o Swap chłopaki to na PW piszcie nie na ogólnymDemo pisze:Mam pytanie czy można jakąś gumkę dopasować zamiast kupować nowy zacisk.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Pozmieniały sie terminy skrócił sie czas oczekiwania a najbliższy wolny to maj a nie lipiec jak wcześniej prosił bym tych co są już umówieni o wiadomość na PW podam mu nowy bliższy termin bo sie przesunęło trochę ;)pozdro.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .