Outlander 800 ciągnie na biegu
Re: Outlander 800 ciągnie na biegu
Liczyłem na egzorcyzmy. Oolsztyniak wie, że chyba jednak by się przydały.
Chociaż u mnie ksiądz co poniedziałek wymienia miedź na makulaturę, więc poproszę o żeby zrobił to zaocznie.
Próbowałem wydmuchać sprężarką resztki benzyny, ale okazało się, że z zakamarków zbiornika zaczęło wyciekać mleko i to w dużej ilości (ok. 0,5 szklanki)
A więc szmata i sprężarka osuszyły zbiornik.
Chociaż u mnie ksiądz co poniedziałek wymienia miedź na makulaturę, więc poproszę o żeby zrobił to zaocznie.
Próbowałem wydmuchać sprężarką resztki benzyny, ale okazało się, że z zakamarków zbiornika zaczęło wyciekać mleko i to w dużej ilości (ok. 0,5 szklanki)
A więc szmata i sprężarka osuszyły zbiornik.
Zrobiony.
Jednak nie obyło się bez niespodzianek, których nikt się nie spodziewał. To nie łożysko było głównym powodem ciągnięcia na biegu.
To był brudny wariator. Musiałem rozdzielić go młotkiem. Wystarczyło nasmarować i gitara.
Przy okazji rozebrałem pompę paliwa, bo tam też było pełno wody, dolałem denaturatu i do blacharza prostować bumper po przedostatniej jeździe.
Takie akcje mają swoje plusy:
Jestem pewien tego co zrobiłem, wiem że wszędzie jest olej i nie zatrę silnika czy skrzyni biegów,
Jednak nie obyło się bez niespodzianek, których nikt się nie spodziewał. To nie łożysko było głównym powodem ciągnięcia na biegu.
To był brudny wariator. Musiałem rozdzielić go młotkiem. Wystarczyło nasmarować i gitara.
Przy okazji rozebrałem pompę paliwa, bo tam też było pełno wody, dolałem denaturatu i do blacharza prostować bumper po przedostatniej jeździe.
Takie akcje mają swoje plusy:
Jestem pewien tego co zrobiłem, wiem że wszędzie jest olej i nie zatrę silnika czy skrzyni biegów,
A tak to wyglądało
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Kajak sobie kup
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Dno grząskie, w takie klimaty kapitana Cousteau to tylko w OP1. Mój w takiej wodzie jak zejdę to już pływa, więc w razie problemów z przyczepnościa holuję jak kajak.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
ogladam te filmy i dochodze do wniosku że chyba się niektórym pomyliło że quad to także skuter wodny
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
no co ty ? wodery, dobre oponki oraz snorkielki i można dawać
i jak dkfan pisał trzeba wiedziec kiedy zejść
i jak dkfan pisał trzeba wiedziec kiedy zejść
mods in progress :-)
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-WH71-No7HM[/youtube]Zmora1966 pisze:ogladam te filmy i dochodze do wniosku że chyba się niektórym pomyliło że quad to także skuter wodny
w sumie czemu nie
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad