WOŚP 2016 - 10.01.2016
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
WOŚP 2016 - 10.01.2016
zanim się oglądnęliśmy minął już prawie rok od naszego pierwszego udziału w WOŚPie w Krakowie.
Tym razem postanowiliśmy się lepiej przygotować i rozpocząć nasze działania już w Listopadzie.
Czekamy na Wasz udział , na wsparcie w każdej formie choć najchętniej jak po prostu pojawicie się z Nami w Krakowie (najprawdopodobniej pod M1).
Tak jak w ubiegłym roku robimy to razem z Stowarzyszeniem Motocyklistów Grupa Południe.
Jeśli widzicie szanse dołaczyć do Nas, możecie nas wesprzeć w jakikolwiek sposób- pomysły, materiały do licytacji a najlepiej obecnością będziemy Wam wdzięczni - zresztą o wiele ważniejsza będzie wdzięczność osób które na tym skorzystają.
Budujmy nasz pozytywny wizerunek.
Quadowa Grupa Południe nie ogranicza się do jednego teamu, nikogo nie chcemy ograniczać - naszym celem jest (tym razem) WOŚP z każdym teamem.
Nie widzę problemu jeśli ktoś chce żeby jego firma, team pojawiły się na plakatach sponsorskich WOŚP - te jest do ustalenia.
Naszym celem jest zrobić t jak najlepiej - oczywiście mamy nadzieję że wynikiem tej wspólnej akcji będzie kolejna ale i wspólne spędzenie czasu w ramach naszej pasji w terenie.
Z doświadczenia mogę potwierdzić iż ubiegły rok pokazał że osoby na które mogliśmy liczyć w ramach akcji prospołecznych praktycznie sprawdziły się też jako towarzysze w naszych off-rodowych poczynaniach - takie działania konsolidują i budują zaufanie - CZEKAMY NA WAS i zapraszamy do współpracy.
Każdy kto jest zainteresowany proszę o wpis na forum, prosze o informację do mnie na PW lub do Mario, Dimi, Fernando. Na pewno się z Wami skontaktujemy.
Pomysły organizacyjne proszę wpisywać na forum - może ktoś podsunie fajne rozwiązania, jak zebrać jak najwięcej kasy dla WOSP.
Zapraszam i imieniu kolegów z Grupy oraz własnym,
Uwierzcie ! WARTO!
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Re: WOŚP 2016 - 10.01.2016
Moi drodzy... czas upływa nieubłagalnie,
Obecnie mamy 7 chętnych quadowców:
5 z QGP (i ZaZu)
2 Tokasquad
Może ktoś jeszcze chętny.
Udało nam się wyprodukować kilka gadżetów QGP - które chcemy dać na licytację, może ktoś jest chętny przekazać jakieś gadżety które moglibyśmy licytować?
Zapraszamy, każda forma dopuszczalna.
dla przypomnienia
Poszukujemy chętnych quadowców, stowarzyszenia off-rodowe, naszych sponsorów, partnerów którzy zechcą wraz z nami i Stowarzyszenie Motocyklistów Grupa Południe wesprzeć działania w ramach WOSP 2016. Każda inicjatywa będzie mile widziana - liczymy na Waszą aktywność i udział.
Nie jest dla Nas Ważne czy będziecie występować pod "logiem" Quadowej Grupy Południe czy też pod swoim. Ważne żeby pojawić się i aktywnie uczestniczyć w tym wydarzeniu.
My jako Quadowcy nie będziemy uczestniczyć jako wolontariusze, my będziemy organizować przejażdżki dla widzów, uczestników, chcemy pozyskać środki i gadżety pozwalające na przeprowadzenie różnego rodzaju licytacji.
Z góry dziękujemy za pomoc którą mam nadzieję przekujemy na sukces conajmniej taki sam jak rok temu
Dziękuje
w imieniu Quadowej Grupa Południe
Obecnie mamy 7 chętnych quadowców:
5 z QGP (i ZaZu)
2 Tokasquad
Może ktoś jeszcze chętny.
Udało nam się wyprodukować kilka gadżetów QGP - które chcemy dać na licytację, może ktoś jest chętny przekazać jakieś gadżety które moglibyśmy licytować?
Zapraszamy, każda forma dopuszczalna.
dla przypomnienia
Poszukujemy chętnych quadowców, stowarzyszenia off-rodowe, naszych sponsorów, partnerów którzy zechcą wraz z nami i Stowarzyszenie Motocyklistów Grupa Południe wesprzeć działania w ramach WOSP 2016. Każda inicjatywa będzie mile widziana - liczymy na Waszą aktywność i udział.
Nie jest dla Nas Ważne czy będziecie występować pod "logiem" Quadowej Grupy Południe czy też pod swoim. Ważne żeby pojawić się i aktywnie uczestniczyć w tym wydarzeniu.
My jako Quadowcy nie będziemy uczestniczyć jako wolontariusze, my będziemy organizować przejażdżki dla widzów, uczestników, chcemy pozyskać środki i gadżety pozwalające na przeprowadzenie różnego rodzaju licytacji.
Z góry dziękujemy za pomoc którą mam nadzieję przekujemy na sukces conajmniej taki sam jak rok temu
Dziękuje
w imieniu Quadowej Grupa Południe
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Trochę się gryzie to po lewej z tym po prawej na plakacie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Czemu? Quadzik nas gości za co jesteśmy mu wdzięczni - choćby przez posiadane subforum, od czasu kiedy niestety nie mamy czasopisma Quadzik (nad czym ubolewam) jak powinienieś wiedzieć pisze do Quadmania...mało tego w Quadmanii pojawił się artykuł o naszej Grupie więc trudno nie przyznawać się i zaklinać fakty.
Ja z tym nie mam problemu i nikogo nie oszukuję - Nasza Grupa ma na celu konsolidowanie społeczności quadowej niezależnie czy jeździ w kurtach czerownych czy w szarych, czy ma logo Quadzik czy logo ATV Polska.
Nic tak bardzo nam nie szkodzi ja dzielenie się i ja do tego obecnie ręki nie chcę przykładać i w miarę moich możliwości będę robił wszystko żeby łączyć a nie dzielić,
To chyba tyle - zachęcam do pomocy w ramach WOŚP - mam już potwierdzenie od jednego z naszych partnerów że coś dostaniemy do licytacji
Ja z tym nie mam problemu i nikogo nie oszukuję - Nasza Grupa ma na celu konsolidowanie społeczności quadowej niezależnie czy jeździ w kurtach czerownych czy w szarych, czy ma logo Quadzik czy logo ATV Polska.
Nic tak bardzo nam nie szkodzi ja dzielenie się i ja do tego obecnie ręki nie chcę przykładać i w miarę moich możliwości będę robił wszystko żeby łączyć a nie dzielić,
To chyba tyle - zachęcam do pomocy w ramach WOŚP - mam już potwierdzenie od jednego z naszych partnerów że coś dostaniemy do licytacji
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Kolejne spotkanie w sprawie organizacji MotoOrkiestry WOŚP, odbędzie się w środę 09.12 o godz. 20.00.
Miejsce spotkania - Kontrast ul. Ludwika Pasteura 7 -
zapraszam serdecznie
Miejsce spotkania - Kontrast ul. Ludwika Pasteura 7 -
zapraszam serdecznie
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Wczoraj odbyło się kolejne spotkanie organizacyjne w który uczestniczyli quadowcy z QGP i Tokasquad.
Ciągle poszukujemy sponsorów którzy chcieliby dołączyć do organizacji Moto Orkiestry - w tym przypadku naprawdę nie chodzi o wysokie kwoty a w zamian możemy umożliwić wystawienie banera, reklamy, lub nawet namiotu.
500-1000 zł na tak szczytny cel za możliwość reklamy, to chyba nie aż tak wielkie obciążenie dla budżetu niejednej firmy a cel z tym związany bardzo słuszny.
Poszukujemy też ciekawych gadżetów które moglibyśmy przeznaczyć na licytacje - może Wam coś zalega ?
Na chwilę obecną mamy 7 quadowców i 2 pod znakiem zapytania.
Istnieje też możliwość postawienia Quada jako ekspozycji - może ktoś z Was choć w ten sposób postanowi wesprzeć ten szczytny cel.
Ponadto razem z TokaSquad "kminimy" jak zdobyć i dostarczyć pod M1 (a później odebrać) podkłady kolejowe, kłody drewna lub jakieś równoważnie które uatrakcyjniły by nasze przejazdy
Jeśli macie jakieś pomysł, propozycje pomocy, Nam Liczymy na Was koledzy i koleżanki
Piszcie do NAS!
Ciągle poszukujemy sponsorów którzy chcieliby dołączyć do organizacji Moto Orkiestry - w tym przypadku naprawdę nie chodzi o wysokie kwoty a w zamian możemy umożliwić wystawienie banera, reklamy, lub nawet namiotu.
500-1000 zł na tak szczytny cel za możliwość reklamy, to chyba nie aż tak wielkie obciążenie dla budżetu niejednej firmy a cel z tym związany bardzo słuszny.
Poszukujemy też ciekawych gadżetów które moglibyśmy przeznaczyć na licytacje - może Wam coś zalega ?
Na chwilę obecną mamy 7 quadowców i 2 pod znakiem zapytania.
Istnieje też możliwość postawienia Quada jako ekspozycji - może ktoś z Was choć w ten sposób postanowi wesprzeć ten szczytny cel.
Ponadto razem z TokaSquad "kminimy" jak zdobyć i dostarczyć pod M1 (a później odebrać) podkłady kolejowe, kłody drewna lub jakieś równoważnie które uatrakcyjniły by nasze przejazdy
Jeśli macie jakieś pomysł, propozycje pomocy, Nam Liczymy na Was koledzy i koleżanki
Piszcie do NAS!
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
Na ATV na plakacie brak jest loga Quadzika, dlaczego?Zmora1966 pisze:Ja z tym nie mam problemu i nikogo nie oszukuję - Nasza Grupa ma na celu konsolidowanie społeczności quadowej niezależnie czy jeździ w kurtach czerownych czy w szarych, czy ma logo Quadzik czy logo ATV Polska.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Łukasz, dziekuje za zwrocenie uwagi - ponieważ w naszej imprezie biorą udział quadowcy z "różnych opcji politycznych" zaproszenie tak na stronie ATV Polska jak w wydarzeniach na FB zostało zmienione i jest obecnie jednolite
Celem naszym jest impreza i jak najlepszy jej efekt - czyli kasa dla WOSP
Przy okazji akces zgłosiło kolejnych dwóch uczetników
Dziekuje
Sławek
Celem naszym jest impreza i jak najlepszy jej efekt - czyli kasa dla WOSP
Przy okazji akces zgłosiło kolejnych dwóch uczetników
Dziekuje
Sławek
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
W imieniu Quadowej Grupy Południe i Organizatorów MOTO-ORKIESTRY SMGP wielkie podziękowania dla ATV POLSKA za przekazanie kalendarzy z podpisem Mistrza Rafała Sonika na licytację w ramach WOŚP 2016.
Prezes Stowarzyszenia stwierdził cyt... zjeb..gadżety na licytację
informacje o wydarzeniu znajdziecie też na fb:
Miło mi dodać że dołaczyło do nas następnych dwóch quadowców
Prezes Stowarzyszenia stwierdził cyt... zjeb..gadżety na licytację
informacje o wydarzeniu znajdziecie też na fb:
Miło mi dodać że dołaczyło do nas następnych dwóch quadowców
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl