SWAP Lucky Star
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Re: SWAP Lucky Star
Dzięki, pochwalę się że w tym roku byłem bardzo grzeczny i aktualnie czekam na własną kamerkę i coś jeszcze, coś co sprawi że oglądanie będzie przyjemniejsze
Jak tylko "prezenty" do mnie dotrą to na pewno będę wrzucał częściej klipy na YT.
Jak tylko "prezenty" do mnie dotrą to na pewno będę wrzucał częściej klipy na YT.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
I to sie chwali ja sie dowiedzialem ze tylko srodkowy palec zobacze i ruzge
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Ja mam taką propozycję jak komuś sie nudzi to niech dla mnie montuje filmiki mam sporo fajnego materiału ale totalnie nie mam czasu by sie bawić w składanie takich filmików oczywiście nie za darmo zawsze sie idzie jakoś dogadać
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Dużo roboty nie ma Marcin z montowaniem filmów na pewno dasz sobie rade a i czas się znajdzie napewno
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
rafax300 pisze:Dużo roboty nie ma Marcin z montowaniem filmów na pewno dasz sobie rade a i czas się znajdzie napewno
Nie zgodzę się z kolegą; fajne zmontowany filmik zajmuje masę wolnego czasu który np można by spożytkować na jazdę lucyferem xD
I nie mówię tu o profesjonalnej obróbce bo to już inny temat.
Jesli masz program do obróbki filmów w jednym palcu to zmontowanie fajnego filmu zajmuje chwile
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
-
Dragon011 mam coś dla ciebie 2012 r przebieg 6 tyś km juz czeka
Skończyłem też następną sztukę ER6 znajomego ale bez fajerwerków wizualnych jedynie wzmocniony wahacz oś od 450 cc zębatka 44 z ,dystanse , łożyska,pompa hamulcowa er6 nerf bary z odzysku i oczywiście płyny ustrojowe To były quad kolegi z forum co teraz śmiga KFX450
Skończyłem też następną sztukę ER6 znajomego ale bez fajerwerków wizualnych jedynie wzmocniony wahacz oś od 450 cc zębatka 44 z ,dystanse , łożyska,pompa hamulcowa er6 nerf bary z odzysku i oczywiście płyny ustrojowe To były quad kolegi z forum co teraz śmiga KFX450
No i odrazu w odpowiednim kolorze Kurde mam nadzieję że w lutym nie będzie za dużo śniegu
-
chyba od 2010 do dziś wychodzi właśnie z takimi deklami i w czarnym kolorze.Dragon011 pisze:No i odrazu w odpowiednim kolorze Kurde mam nadzieję że w lutym nie będzie za dużo śniegu
a jo tam widza cebula ☺
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .