SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Dragon011 » pt 04 gru, 2015

Jeżeli się nie myle to tył 38 a przód 45. Na tył masz ktm lc4, drz 400 , ds 450 i nie pamiętam co jeszcze ale nie za duży wybór. Na przód wpakujesz od yfz 450 , Kilka rodzai Polarisów , ltr 450 , ltz 400 (z gazówkami) ogólnie z tego co pamiętam prawie wszystkie od markowych quadów . Ale każdy praktycznie wymaga jakiejś tam przeróbki (Marcin wszystko ogarnie ;) ) od lucka 450 pasuje bez przeróbek :) Polecam się przyczaić na przedni zawias od Polarisa bo naprawdę czasem w fajnych cenach można kupić .

http://olx.pl/oferta/rama-polaris-preda ... 8e0196e51f

Tu masz np takie z tego co pamiętam gość chciał ode mnie 550(jeszcze spokojnie zejdzie z ceny ;) ) ale kupiłem jednak też od polarisa , ale z zbiorniczkami gazu osobnymi. Spróbuj też wyczaić amorki ohlinsa , elka ostatnio gość miał za 1000 przód do yfz 450 po regenarcji niestety nie zdążyłem nawet już zadzwonić :(

Też przerabiałem temat amorków od czasu jak jednak zamiast swap podstawa zmieniłem na swap wypas :P

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pt 04 gru, 2015

Wlasnie tez wpadl mi w oko ten zawias od polarisa co podeslales. I chyba od polarisow jest najwiecej zawiechy w dobrych cenach ;). Ja tez bd szukal z osobnymi zbiorniczkami gazu. Ogolnie sie nie pali z tym takz db wypatrywal czegos interesujacego ;). Dzieki za pomoc i rozjasnienie tematu ;)

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » pt 04 gru, 2015

Tylko tylniego nie bierz bo ma 48 cm . Mi gość mówił , że niby 38 ale jednak nie :P Ale niestety bez całego zestawu nie chciał tak zejść z ceny .

Właśnie podejdź do tematu na spokojnie i codziennie przeglądaj napewno się trafi :) Ja mój musiałem wyczekać chyba z 2 miesiące .

Obrazek

Ja coś takiego upolowałem

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pt 04 gru, 2015

Dokladnie tak zrobie :) powoli powoli i na pewno sie skompletuje jakis konkretny zawias ;). Jednak po roku uzytkowania 500 daje sie doczuc to sztywne zawieszenie ls. Noo ladne sztuki masz juz zalozone? Czy czekaja na cieplejsze dni ;)?

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » pt 04 gru, 2015

Jaka cena?

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » sob 05 gru, 2015

Dopiero co nie długo przyszło :D Mój quad już czeka u Marcina. Jeżeli znajdę dobrą er6 to wyślę mu w jednej paczce :P 700 za cały komplet

Awatar użytkownika
młody85
Quad:: Access SP 300 na koksie
Imię: Rafał

Post autor: młody85 » sob 05 gru, 2015

Nie wiem czy Ktoś jeździł bez dB killera, ale mnie gadzina zmusiła do tego pękł kawałek tłumika. Powiem, że jak jeździłem z db to ludzie patrzyli się ale teraz to ludzie 200m przede mną się już odwracają :)

Rycy i warcy

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg

Facebook - ATV Enduro Knurów

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » sob 05 gru, 2015

a jednak sie rozpadł
lenistwo to p....bana choroba :)
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
młody85
Quad:: Access SP 300 na koksie
Imię: Rafał

Post autor: młody85 » sob 05 gru, 2015

Niestety, więc jak Ktoś ma na jednej śrubie złapane radzę drugą dołożyć :)

Ja będę miał teraz dwie po bokach :D
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg

Facebook - ATV Enduro Knurów

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » pn 07 gru, 2015

Z racji , że zbliżają się święta , a posiadam tylko kaski na normalny motocykl chciałbym się zapytać was o zdanie. Myślę nad takim kaskiem:

http://allegro.pl/kask-ls2-stripe-enduro-cross-atv-z-szyba-roz-m-i5807000485.html

Myślicie , że z szybą będzie lepszy od normalnego otwarego plus google. Według mnie crossowy + google ma największy minus , że w zimniejsze dni jest poprostu zimno w twarz. Ale czy ten z szybką nie będzię non stop parować ?

I jeszcze jedno posiada , ktoś może z was taki model butów , ewentualnie jakie polecacie:

http://allegro.pl/buty-motocyklowe-axo-drone-cross-quad-atv-roz-43-i5625741543.html

Co do butów jestem niestety wybredny bo najpierw ma być wygodny , a potem funkcjonalny :P

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”