Odblokowanie bashan 200
Odblokowanie bashan 200
Witam, założyłem odblokowany moduł do niedotartego bashana 200 (100km przejechane) - quad sie dusi i nie wchodzi na obroty natomiast na zablokowanym module jest ok. Możliwe ze musze mieć przejechane te 500km zeby odblokowany moduł zadziałał?
Re: Odblokowanie bashan 200
Jak od pierwszego założenia odblokowanego modułu quad chodził dobrze to nie jest to przyczyną tych nie przejechanych 500km tylko ja bym szukał winy w tym module, mógł się spalić i quad źle pracuje.
Kupilem nowy odblokowany modul zalozylem i odrazu zle zaczal chodzic
Bashany nie są zablokowane. TO jest jedna wielka sciema. Sam jak swojego szukałem to ze sprzedawcami gadałem. Nie są blokowane i już a z tymi odblokowanymi modułami to też pic na wode w przypadku quada, który blokady nie ma fabrycznie
Możliwe, ze masz jakiś padnięty ten nowy moduł. Niemniej "moduł tuningowy" (powiedz jaki masz) poprostu pozwala inaczej podac iskre i wyżej kręcić. Co w połączeniu z większą dyszą, regulacją gaxnika, innym filtrem i przelotowym wydechem moze dac 3KM ale na rewelacje nie ma co liczyc.
Możliwe, ze masz jakiś padnięty ten nowy moduł. Niemniej "moduł tuningowy" (powiedz jaki masz) poprostu pozwala inaczej podac iskre i wyżej kręcić. Co w połączeniu z większą dyszą, regulacją gaxnika, innym filtrem i przelotowym wydechem moze dac 3KM ale na rewelacje nie ma co liczyc.