SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Jakiś napalony gość z Warszawy pewnie by tyle dał ahh już quady z er 6 nie będą tak unikatowe
Dzisiaj przyszedł do mnie zawias Fox Podium od Polarisa . Jakby ktoś miał taką okazje to bierzcie ale bez tylnego amorka Niestety nie ma 38cm a 48 cm . Nie ma to jak dogadać się z Polakiem Kurde a szkoda go bo taka wielka K**wa , że musi rewelacyjnie pracować.
Dzisiaj przyszedł do mnie zawias Fox Podium od Polarisa . Jakby ktoś miał taką okazje to bierzcie ale bez tylnego amorka Niestety nie ma 38cm a 48 cm . Nie ma to jak dogadać się z Polakiem Kurde a szkoda go bo taka wielka K**wa , że musi rewelacyjnie pracować.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Jak bym tak realnie chciał go sprzedać to 20 tyś musiał bym wziąć i jestem przekonany że jak by ktos miał do wyboru raptora 700 za te same pieniądze a obejrzał by, przyjechał sie jednym i drugim czy to na ulicy czy w terenie obstawiam ze wybór był by jeden chyba że ktos po prostu z góry jest uprzedzony i uznaje tylko markę a nie realną jazdę jednym czy drugim quadem . Ludzie są różni ostatnio widać to doskonaleDragon011 pisze:Jakiś napalony gość z Warszawy pewnie by tyle dał ahh już quady z er 6 nie będą tak unikatowe
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Powinieneś zmienić boczne naklejki z Honda na Kawasaki
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Już nie ma naklejek Hondy zerwałem je wrzuciłem takie foty bo akurat takie miałem musze zrobić nowe zdjęcia ale już nie będzie żadnych naklejek określających markę quada nie będę sie pod nic podszywał jedynie z czym było fajnie że jak były naklejki Honda to nikt nie pytał co to za quad a teraz trzeba będzie odpowiadaćoolsztyniak pisze:Powinieneś zmienić boczne naklejki z Honda na Kawasaki
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
I w końcu mój Lucynek się doczekał gazu z tyły, montaż łatwy troszkę ciasno, ale siedzi jutro może jakieś testy (amorek Ktm LC4)
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
Facebook - ATV Enduro Knurów
Facebook - ATV Enduro Knurów
Panowie miał ktoś z was do czynienia z tą chłodniczką jak to się spisuje
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
powiem tak, czasami chłodnica w terenie nie daje sobie rade i wentylator non stop chodzi to powiedz mi na ile pomorze ci kawałek rurki ameliniowej ?sam sobie odpowiedz
mnie sie wydaje ze to tylko gadzet
mnie sie wydaje ze to tylko gadzet
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Ja jednak nie sprzedaje quada. Bede robil baze pod 650 i teraz pytanie jaki zawias od ktorego sprzetu pasuje na przod bez przerobki yzf450 cos jeszcze? I jaki pasuje na tyl LC4, ds450 cos jeszcze?
nie ma bez przeróbek !!!!!
mocowania sa inne i tez zależy z której wersji bo sa krótsze i dłuższe wiem ze z
mocowania sa inne i tez zależy z której wersji bo sa krótsze i dłuższe wiem ze z
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Chodzi mi o taki ,ktory jak najlepiej podejdzie super jakby podal ktoa idealne wymiary tych na przod i tyl. Nie mam dostepu do quada i nie mogr tego pomierzyc.