SWAP Lucky Star
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Re: SWAP Lucky Star
Siema.
Chciałem tylko dodać że dzięki temu tematowi zdecydowałem się na kupno LS-a i jego "wzmocnienie". Sam nie mam czasu ani zaplecza warsztatowego aby podjąć się takiemu wyzwaniu jakim jest swap. Dodam też że nie mam dwóch lewych rąk ale moja wiedza o mechanice nie jest tak obszerna aby to samemu zrobić. Nie posiadam też kury znoszącej złote jaka aby móc pozwolić sobie na kupno nowego quada. Ale stać mnie na to żeby móc sprawić sobie na 35 urodziny LS-250 i swap na 500 cm3. Wiec cieszy mnie fakt że ktoś zrobi to dla mnie. Nikt mnie nie zmusza do zapakowana orginalnej wersji na przyczepę, przewiezienie go ponad 300 km i zapłacenia ustalonej kwoty za wyżej wymienioną usługę. Pozdrawiam wszystkich.
Chciałem tylko dodać że dzięki temu tematowi zdecydowałem się na kupno LS-a i jego "wzmocnienie". Sam nie mam czasu ani zaplecza warsztatowego aby podjąć się takiemu wyzwaniu jakim jest swap. Dodam też że nie mam dwóch lewych rąk ale moja wiedza o mechanice nie jest tak obszerna aby to samemu zrobić. Nie posiadam też kury znoszącej złote jaka aby móc pozwolić sobie na kupno nowego quada. Ale stać mnie na to żeby móc sprawić sobie na 35 urodziny LS-250 i swap na 500 cm3. Wiec cieszy mnie fakt że ktoś zrobi to dla mnie. Nikt mnie nie zmusza do zapakowana orginalnej wersji na przyczepę, przewiezienie go ponad 300 km i zapłacenia ustalonej kwoty za wyżej wymienioną usługę. Pozdrawiam wszystkich.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
Biorę się za odkręcenie tylnego amorka, górna śruba poszła gładko. A dół jak wykręcić śrubę z amorka? Jakaś porada by się przydała
Czy tą poprzeczkę wpierw odkręcić żeby dostać się do śruby?
Czy tą poprzeczkę wpierw odkręcić żeby dostać się do śruby?
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
Facebook - ATV Enduro Knurów
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
odkręć kiwak czyli ta poprzeczkę od wahacza u góry wybij śrubę i tedy kiwak przekręcisz w dół i odsłoni ci sie dostęp do śruby amora. tylko podstaw quada na jakimś klocku ale nie za wahacz tylko za osłone silnika bo jak wybijesz ta śrube to quad opadnie na dół
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
Górna śruba juz wybita a quad stoi na klocku tylko za późno juz wczoraj było żeby za dół sie wziąć wiec wolałem podpytać i dzis sie zabieramy za resztę. Podziękował jak zawsze za cenne rady
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
-
Odkręcasz tylko to co zaznaczyłem opuszczasz kiwak zaznaczyłem strzałką po odsłonięciu śruby odkręcasz amor na dole i ugóry i masz go juz na wierzchu
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Na prawdę zarejestrowałeś się tylko po to, żeby siać tu zamęt i oczerniać Marcina?MaxMW pisze:majster popieram w 100% i jak zwykle Marcin najmądrzejszy.Teraz już wszystko rozumiem na forum go tak bardzo chwalą bo pewnie zniżkę maja Swap i założy złotego did-a w cenie
Podano Twoje imię i nazwisko, numer telefonu a Ty w dalszym ciągu tu jesteś?
Nie wstyd Ci?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Co Ty Marcin quada sprzedajesz?
- steniu
- Quad:: bashan 200 ls 500
- Imię: sylwek
no ciekawe czy bada rynek czy Powaznie?
Albo Marcin znowu kombinuje jakiś Monster projekt i może już w ramę od lucka się nie zmieści Jeżeli sprzedaż daj znać bo w przyszłości też chciał bym wiedzieć jaka realna cena jest za lucka na mega wypasie z er6.
PS:Dzisiaj jadąc autem po STG zauważyłem białego lucjana odpisze mi na pw właściciel ? Chciałbym zobaczyć te maszyne I musisz bardzo niedaleko mnie mieszkać
PS:Dzisiaj jadąc autem po STG zauważyłem białego lucjana odpisze mi na pw właściciel ? Chciałbym zobaczyć te maszyne I musisz bardzo niedaleko mnie mieszkać
-
Nic nie sprzedaję tylko badam rynek cena też jest zaporowa ale nie sprzedał bym nawet za tyle kiedy ja niby miał bym mieć czas by sobie zrobić takiego drugiego nawet jak bym miał na tym trochę zarobić złudny zarobek a przede wszystkim mam do niego sentyment bardziej mi chodzi o dolną część ogłoszenia by zainteresować opcją przeróbki na er6 dzisiaj zacząłem robić już pierwszego po moim znajomemu z Częstochowy wydaje mi sie że wszystko jest już dopracowane i sprawdzone w terenie na tyle że nie muszę sie martwić o to że coś mogło by być nie tak więc mogę robić takie na czyjeś zlecenie .