SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
atremis
Quad:: Can-Am Renegade 1000 lucky star 400
Imię: Martin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: atremis » wt 01 gru, 2015

Widzę zabawa w piaskownicy nadal trwa

seban79
Quad:: LS cb500
Imię: Sebastian

Post autor: seban79 » wt 01 gru, 2015

Z bashana z lekkimi przeróbkami pasuje

atremis
Quad:: Can-Am Renegade 1000 lucky star 400
Imię: Martin

Post autor: atremis » wt 01 gru, 2015

Lucek słabo wygląda z tym bagażnikiem, druga sprawa ze nie ma miejsca nawet na głupią gaśnice

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 01 gru, 2015

Gaśnice można spokojnie umocować pod tylnym błotnikiem po przeciwnej stronie wydechu nie rzuca sie w oczy i jest tam wystarczająco dużo miejsca nawet na trójkąt ostrzegawczy , apteczkę i kamizelkę odblaskową ;) .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

majster89
Quad:: LS 500
Imię: lucky star

Post autor: majster89 » wt 01 gru, 2015

Marcin swap twoje posty dożo wnoszą np " własnie namierzyłem dwóch gości co ich nie ma na mojej liście . buhahaha ten temat to jest tylko twoja darmowa reklama i nabijanie pieniędzy dla ciebie i nie ma nic wspólnego pomocą w przeróbce quada na atv o tym wiedzieli a tutaj samowolka :)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 01 gru, 2015

majster89 pisze:Marcin swap twoje posty dożo wnoszą np " własnie namierzyłem dwóch gości co ich nie ma na mojej liście . buhahaha ten temat to jest tylko twoja darmowa reklama i nabijanie pieniędzy dla ciebie i nie ma nic wspólnego pomocą w przeróbce quada na atv o tym wiedzieli a tutaj samowolka :)
:oklaski: to załóż temat na tamtym forum o przeróbce i pomagaj nikt ci nie broni po co tu wchodzisz jak ci tu wszystko nie pasuje omijaj ten temat szerokim łukiem :D Zobacz Jaką Quadzik.PL ma oglądalność i na pewno nie jest to zasługa twoja ani tych co sieją zamęt jak ty i paru innych już mieliście szanse zawojować na tamtym forum i temat zdechł jak pies.
Ostatnio zmieniony wt 01 gru, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 3 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

MaxMW
Quad:: Lucky Star

Post autor: MaxMW » wt 01 gru, 2015

majster popieram w 100% i jak zwykle Marcin najmądrzejszy.Teraz już wszystko rozumiem na forum go tak bardzo chwalą bo pewnie zniżkę maja Swap i założy złotego did-a w cenie ;)

Awatar użytkownika
krzychsolt
Quad:: Lucyfer LS 500
Imię: Krzysiek

Post autor: krzychsolt » wt 01 gru, 2015

Czuję się jak w podstawowce :) brakuje jeszcze tylko prze pani a Piotrek to brzydko powiedział... xD

A tak na marginesie, wiecie jaki jest najlepszy sposób jak jakiś debil na CB radiu się nudzi i zaczyna durne wyglupy typu pusia, pusia czy sprzedam krowę itp. ???
Nie trudno się chyba domyśleć. Tacy tylko czekają na odzew i czerpią z tego satysfakcję. Resztę dopiszcie sobie sami, pozdrawiam i życzę WSZYSTKIM miłego wieczóru

seban79
Quad:: LS cb500
Imię: Sebastian

Post autor: seban79 » wt 01 gru, 2015

Znowu dwóch magików się znalazło co zamęt sieją

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » wt 01 gru, 2015

Nie czaje o co wychlopcy macie pretensje? Ze Marcin wyrobil sobie marke i ma tym zarabia? Chyba normalna sprawa to po 1. Po 2 gdyby jakies walki robil przy swapach to juz dawno kazdy by ten temat olal. Po 3 gdyby robil to na odpierd.... to tez nie mialby na pewno tylu klientow i kolejki na kilka miesiecy. Po 4 gdyby bylo cos nie tak z ktoryms swapem to to jest forum publiczne ,a Marcin nie jest moderatorem wiec kazdy moglby obsmarowac go jak chce. Dziwne ,ze po tylu swapach nikt tutaj nie zglasza pretensji ba wrecz odwrotnie bo i zawsze mozna od Marcina jakas porade dostac czy mozna zadzwonic sie zapytac co i jak i nigdy nie odmawia pomocy. A tu grupka 3 os co nie robilo swapow biadoli jakies zale bez podstaw- dziecinada. Tyle w temacie.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”