SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: gateway » wt 01 gru, 2015

Panowie, chcę sobie zmajstrować bagażnik do quada. Może mi ktoś podać średnicę rurki z jakiej jest zrobiony oryginalny bagażnik?

Awatar użytkownika
steniu
Quad:: bashan 200 ls 500
Imię: sylwek

Post autor: steniu » wt 01 gru, 2015

tez mysle nad bagaznikiem lub nad tylnim bumperem z torbą tym co mają w ATV expert,bodajże za 340zl,tylko jak to bedzie wyglądać i czy jest to w ogóle warte?jak ktoś by miał jakies zdj z tym bumperem to mógłby wstawić

Awatar użytkownika
steniu
Quad:: bashan 200 ls 500
Imię: sylwek

Post autor: steniu » wt 01 gru, 2015

steniu pisze:tez mysle nad bagaznikiem lub nad tylnim bumperem z torbą tym co mają w ATV expert,bodajże za 340zl,tylko jak to bedzie wyglądać i czy jest to w ogóle warte?jak ktoś by miał jakies zdj z tym bumperem to mógłby wstawić
http://allegro.pl/lucky-star-access-bum ... 44515.html

Awatar użytkownika
Znyszu
Quad:: Ls 500 Power
Imię: Patryk

Post autor: Znyszu » wt 01 gru, 2015

MaxMW pisze:znyszu przeczytaj co napisałeś i będziesz wiedział dlaczego nie miałem dla ciebie czasu jak ktoś dzwoni po coś i chciałby to za pół ceny to nie ma sensu tracić czasu na takiego klienta.rozmawiałem jak z dzieckiem po prostu zadawales głupie pytania na które starałem się odpowiedzieć tak abyś zrozumiał i zakończył dyskusje.;-) było trzeba brać chinola z allegro skoro na tyle cie było stać a nie marnować mój cenny czas w danym momencie ;-) ;-)
Haha ale o czym chłopie gadasz :D? Za tego swojego trupa chciałeś tyle, że masakra, a każdy kupiec chce lekko zjechać z ceny, szczególnie kiedy miało się zaznaczoną opcje "do negocjacji", Głupie pytania XD? Czy silnik w tym twoim zlepku jakoś chodził, oraz czy można było zmierzyć kompreche? Głupie pytania? No to jak kupujesz quada to oglądasz jego plastiki czy bardziej środek?, Zlepiłeś coś czego złożyć nie umiałeś, więc telefon do Marcina,a on Ci poskładał, nie mam zamiaru się z Tb sprzeczać bo to jest bez sensu, po prostu w pewnych kwestiach i Ty masz racje, w pewnych ma i Marcin, ja tylko dałem swoją opinie :)

MaxMW
Quad:: Lucky Star

Post autor: MaxMW » wt 01 gru, 2015

dokładnie wiec skończ.A quada już dawno nie mam sprzedany i klient nie narzekał tak jak ty.kompreche ??? zmierz u siebie ciekawe czy ci sie uda bez ściągania zbiornika pozdrawiam dzieciaku

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 01 gru, 2015

majster89 pisze:Był w temacie wiec po co się chwalić że pierwszy ten silnik wstawił :-)
I znowu ktoś sobie coś interpretuje jak chce ja się nie chwalę tylko stwierdzam fakt! Geniuszu napisałem że pierwszy wrzuciłem taki piec do lsa czytaj ze zrozumieniem bo piszesz posty które nic nie wnoszą i zaśmiecają temat . Druga sprawa to wrzucić a wrzucić to może być niesamowita przepaść już Max mw wrzucał :D
Ostatnio zmieniony wt 01 gru, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 3 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » wt 01 gru, 2015

Pany co sadzicie o takmi zestawie napedowym do LSa?http://allegro.pl/zestaw-naped-owy-did- ... 79939.html

14 / 40 tylko te zebatki JT niby japan ale co to warte? W moto uzywalem zawsze sunstar i byly ok. A i czy zebatka z tylu to musi byc taka od LSa czy da rade i od czegos innego wrzucic bez modow?

Marcin ATV SWAP Garage

trauma pisze:Pany co sadzicie o takmi zestawie napedowym do LSa?http://allegro.pl/zestaw-naped-owy-did- ... 79939.html

14 / 40 tylko te zebatki JT niby japan ale co to warte? W moto uzywalem zawsze sunstar i byly ok. A i czy zebatka z tylu to musi byc taka od LSa czy da rade i od czegos innego wrzucic bez modow?
Napisałem ci na pw

Marcin ATV SWAP Garage

MaxMW pisze:dokładnie wiec skończ.A quada już dawno nie mam sprzedany i klient nie narzekał tak jak ty.kompreche ??? zmierz u siebie ciekawe czy ci sie uda bez ściągania zbiornika pozdrawiam dzieciaku
da sie bez ściągania zbiornika ja mierzyłem ;)
Ostatnio zmieniony wt 01 gru, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » wt 01 gru, 2015

gateway pisze:Panowie, chcę sobie zmajstrować bagażnik do quada. Może mi ktoś podać średnicę rurki z jakiej jest zrobiony oryginalny bagażnik?

najlepsza opcja to kupic z chinczyka 2 szt sa tanie i poszerzyć bo jest za waski
ori nowy troszke kosztuje,a na rynku wtórnym jak na lekarstwo
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”