Nic nie warte ja takie zębatki miałem na początku z żyra je szybciej niz opony tylne z dziadoskiego metalu sa orginał access przebija ja 3 krotnie pod wzgledem zużywalnoscigateway pisze:Na alledrogo jest gość co dorabia zębatki zębatki do stuntu. Podajesz wszystkie wymiary i robi jaką chcesz. Taka do quada standardowa, to koszt około 150 pln. Od razu może dorobić pod łańcuch 525. Na osobiście na pewno będę u niego kupował zębatkę plus łańcuch jak już nadejdzie ten moment wymiany. Pewnie większa jak 44z nie wejdzie? Mam na myśli odległość do dolnej osłony.
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Czyli jednak te sunfy 22 są większe niż 20 maxxisy?
Pewnie to będzie tak
20x11-9 sunf<20x11-9maxxis<22x11-9sunf czyli do tego maxxis 22x11-9 byłby jeszcze większy od nich
A Ty Marcin jaką masz na tyle zębatke?
Pewnie to będzie tak
20x11-9 sunf<20x11-9maxxis<22x11-9sunf czyli do tego maxxis 22x11-9 byłby jeszcze większy od nich
A Ty Marcin jaką masz na tyle zębatke?
-
tak 22/11/9 sunf jest troszkę większa niż maxxiss 20/11/9 ja myśle że to jest zaniżone o 1 numer w stosunku do maxxisa więc żeby były jednakowe to sunf by musiał mieć 21/11/9 a maxxis 20/11/9 ja mam zębatke 44 i przy tych sunf 22 najlepiej sie sprawdza bo niweluje różnice spowodowana większą oponą i jeszcze jest trochę na + jeśli chodzi o zbieranie sie z dołu silnik jest elastyczniejszy .
- krzychsolt
Podziękował, już wszystko wiem. No może po za najważniejszym, które do diaska teraz wybrać Czy moment czy trakcja i prześwitMarcin ATV SWAP Garage pisze:tak 22/11/9 sunf jest troszkę większa niż maxxiss 20/11/9 ja myśle że to jest zaniżone o 1 numer w stosunku do maxxisa więc żeby były jednakowe to sunf by musiał mieć 21/11/9 a maxxis 20/11/9 ja mam zębatke 44 i przy tych sunf 22 najlepiej sie sprawdza bo niweluje różnice spowodowana większą oponą i jeszcze jest trochę na + jeśli chodzi o zbieranie sie z dołu silnik jest elastyczniejszy .
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6lZ6l8AezE8[/youtube]
- krzychsolt
Marcin ATV SWAP Garage pisze:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6lZ6l8AezE8[/youtube]
Właśnie przed chwilą widziałem foto na fb, to sprzęt znajomego mojego znajomego :p
-
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8UkJf2wZnHQ[/youtube]
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Widzę, że mój post nie zapisał się podczas prac konserwatorskich na serwerze więc się przypomnę.
To nie jest Wasz prywatny folwark (mój też nie ) i część wypowiedzi jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Marcin dałeś się niepotrzebnie sprowokować i uderzasz w bezsensowne pyskówki.
To na ile ktoś jest strzałów załatwcie sobie albo w terenie albo przez telefon bo nieprzyjemnie się tu zagląda. Załatwiajcie sobie swoje prywatne wycieczki na PW
Jednocześnie informuję iż istnieje coś takiego jak Ustawa o Ochronie Danych Osobowych, którą poniekąd Marcin naruszyłeś. Radzę edytować swoje posty póki zrobi się z tego niezły bałagan.
Pozdrawiam Was i liczę na Waszą poprawę.
To nie jest Wasz prywatny folwark (mój też nie ) i część wypowiedzi jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Marcin dałeś się niepotrzebnie sprowokować i uderzasz w bezsensowne pyskówki.
To na ile ktoś jest strzałów załatwcie sobie albo w terenie albo przez telefon bo nieprzyjemnie się tu zagląda. Załatwiajcie sobie swoje prywatne wycieczki na PW
Jednocześnie informuję iż istnieje coś takiego jak Ustawa o Ochronie Danych Osobowych, którą poniekąd Marcin naruszyłeś. Radzę edytować swoje posty póki zrobi się z tego niezły bałagan.
Pozdrawiam Was i liczę na Waszą poprawę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Dobrze napisane. Marcin, weź pod uwagę, że niektórzy chcą doprowadzić do zbanowania Ciebie na tym forum. Podstawiając kolesi wiedzą, że dasz się sprowokować i popełnisz błąd, a wtedy administrator nie będzie miał wyjścia. Temat padnie... i co my zrobimy bez Ciebie?