SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Ci, którzy poszli do Marcina, bo nie potrafią robić i myśleć, to niech nie komentują,
bo pisać i wytykać każdy potrafi. Co do kąta gaźników, to jest ustawiony tak jak w motorze, wiec jest odpowiedni. A jeżeli chodzi o stunt, to nigdzie nie pisałem, że quad będzie używany do stuntu, więc nie wiem w czym problem. Nie piszcie o estetyce, bo quad na zdjęciu nie był skończony. Chciałem tylko innym pokazać jak można podłączyć gaźniki, żeby mieli trochę łatwiej.
bo pisać i wytykać każdy potrafi. Co do kąta gaźników, to jest ustawiony tak jak w motorze, wiec jest odpowiedni. A jeżeli chodzi o stunt, to nigdzie nie pisałem, że quad będzie używany do stuntu, więc nie wiem w czym problem. Nie piszcie o estetyce, bo quad na zdjęciu nie był skończony. Chciałem tylko innym pokazać jak można podłączyć gaźniki, żeby mieli trochę łatwiej.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
hehe trzaśnij w stół a nożyce ciach ciach pokażcie mi w którym miejscu napisałem coś co was uraziło ?????????? to były czyste spekulacje na temat gości którzy wydzwaniają do kolegi Adrianus i trauma i wypytuja jak jest przerobiony quad i to wszystko tyczyło sie tych gości więc nie rozmię waszych aluzji .
MAX mw cieszę sie że jesteś taki utalentowany i wiesz lepiej od mnie i że dopiero teraz po 2 latach mojej działalnści i 70 zrobionych sztukach LS500 zabrałeś sie za tak archaiczna jednostkę jaką jest cb 500 ubolewam nad tym ale szacun naprawdę ja to robię na zwykłym zbiorniku koszt zbiornika od 450 to ponad 300 zł a ja z twoim patentem musiał bym brac za przeróbkę 300 zł więcej
majster 89 może u ciebie sa kolanka od szamba co ???
paka bez obrazy ale tak wygląda 90 % tych swapów własnej roboty jak na załączonym obrazku przez ciebie
A teraz podsumuję całość Panowie, ja mam to gdzies jak wy sobie przerabiacie swoje quady czy to są zbiorniki od 450 czy kolanka od szamba nie interesuje mnie to w ogóle. Możecie wrzucać fotki pisać obszerne relacje z waszej pracy na pewno ktos kto chce sam z tego z korzysta . Ja robie swoje po swojemu dla ludzi którzy nie chcą przerabiać sobie samemu z różnych przyczyn bo nie chcą nie umieją ,nie maja czasu itd...
Nie mam tez zamiaru sie z wami dochodzić ten zrobił lepiej a ten gorzej bo mam to w du....e oby wam wasz SWAP wypalił quady jeździły i nie psuły sie Pozdro
MAX mw cieszę sie że jesteś taki utalentowany i wiesz lepiej od mnie i że dopiero teraz po 2 latach mojej działalnści i 70 zrobionych sztukach LS500 zabrałeś sie za tak archaiczna jednostkę jaką jest cb 500 ubolewam nad tym ale szacun naprawdę ja to robię na zwykłym zbiorniku koszt zbiornika od 450 to ponad 300 zł a ja z twoim patentem musiał bym brac za przeróbkę 300 zł więcej
majster 89 może u ciebie sa kolanka od szamba co ???
paka bez obrazy ale tak wygląda 90 % tych swapów własnej roboty jak na załączonym obrazku przez ciebie
A teraz podsumuję całość Panowie, ja mam to gdzies jak wy sobie przerabiacie swoje quady czy to są zbiorniki od 450 czy kolanka od szamba nie interesuje mnie to w ogóle. Możecie wrzucać fotki pisać obszerne relacje z waszej pracy na pewno ktos kto chce sam z tego z korzysta . Ja robie swoje po swojemu dla ludzi którzy nie chcą przerabiać sobie samemu z różnych przyczyn bo nie chcą nie umieją ,nie maja czasu itd...
Nie mam tez zamiaru sie z wami dochodzić ten zrobił lepiej a ten gorzej bo mam to w du....e oby wam wasz SWAP wypalił quady jeździły i nie psuły sie Pozdro
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
i o to chodzi tak trzymaj Garage
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
to nie jest mój pierwszy projekt i nie ostatni więc nie mów hop.Wiem na jakim zbiorniku robisz i kolanach PP brawo za kreatywność. forum jest od tego żeby sobie pomagać a nie powiedzieć coś a dalej rób sam nie będę Zdradzał swojego PATENTU
Ostatnio zmieniony czw 26 lis, 2015 przez MaxMW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ja nawet nie powiedziałem hip ....MaxMW pisze:to nie jest mój pierwszy projekt i nie ostatni więc nie mów hop
-
jak byś nie wiedział to tez pomagam jak bys przeczytał wszystkie moje posty to bys to wiedział a że tak spytam ile masz lat i z kąd jesteś ??
Ostatnio zmieniony pt 27 lis, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
nie musisz wszystkiego wiedziec byc moze spotkamy sie gdzies w terenie
-
Max MW nie wiem co to jest te'' max'' może max głupoty, ale MW to pewnie inicjały jak np.Maciej Wawrzyniak który miał juz swój pierwszy projekt i przyjechał do mnie na poprawkę straszna rzeźba tam była . To by też tłumaczyło wiedzę na temat kolanek pp bo kiedyś dawno temu takich używałem ,zgadzały by sie tez fakty bo akurat przerabia drugiego Lucka bo dzwonił do mnie pare dni temu żeby mu wy spawać trójnik lecz nie mam czasu na takie rzeczy i chyba sie na mnie wkur.. to jest ten quad którego teraz przerabia
http://olx.pl/oferta/sprzedam-silnik-lu ... bed1313d33
to by tłumaczyło dla czego sie tak zbulwersował jak wrzuciłem jego link nie podał tezImienia nie chce powiedzieć z kąd jest i ile ma lat żebym sie nie pokapował tak myslałem że gadam z młodym siusiokiem teraz wszystko układa sie w całość pozdro Maciek tylko tym razem ustaw silnik prosto i nie rozpierdzel tak tej instalacji bo znowu kierunków nie bedzie świetny z ciebie fachowiec musisz mnie podszkolić trochę
a to jest jego wcześniejszy projekt który poprawiałem (od nowa ustawiałem silnik i dolot robiłem reszty już nie dało sie poprawić generalnie nie polecam tego quada . Jaki ten swiat mały
http://olx.pl/oferta/quad-swap-access-l ... 6e54d8d4f7
http://olx.pl/oferta/sprzedam-silnik-lu ... bed1313d33
to by tłumaczyło dla czego sie tak zbulwersował jak wrzuciłem jego link nie podał tezImienia nie chce powiedzieć z kąd jest i ile ma lat żebym sie nie pokapował tak myslałem że gadam z młodym siusiokiem teraz wszystko układa sie w całość pozdro Maciek tylko tym razem ustaw silnik prosto i nie rozpierdzel tak tej instalacji bo znowu kierunków nie bedzie świetny z ciebie fachowiec musisz mnie podszkolić trochę
a to jest jego wcześniejszy projekt który poprawiałem (od nowa ustawiałem silnik i dolot robiłem reszty już nie dało sie poprawić generalnie nie polecam tego quada . Jaki ten swiat mały
http://olx.pl/oferta/quad-swap-access-l ... 6e54d8d4f7
Ostatnio zmieniony sob 05 gru, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 3 razy.