SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
popatrz w ustawieniach jaką masz rozdzielczość bo soczewka jest na stałe
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Ustawione FHD.
Można wykręcić soczewkę, niektórzy montują od GoPro tylko nie wiem w jakim celu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dbhzASXfTp8[/youtube]
Można wykręcić soczewkę, niektórzy montują od GoPro tylko nie wiem w jakim celu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dbhzASXfTp8[/youtube]
- steniu
- Quad:: bashan 200 ls 500
- Imię: sylwek
witam Pany,odebrałem wczoraj lucyfera od Marcina,szacun dla wykonawcy i respekt do maszyny,wymaga oswojenia ,wpaliłem dzisiaj zbiornik i powiem szczerze ze niemiałem ochoty zsiadac ale zimno i ciemno ,banan sam sie wkręca na gębe podczas jazdy,chyba przesiąde sie z auta na gada do codziennej jazdy,sprzęt dostał drugie lepsze zycie i ten dzwięk i praca silnika,jestem pod mega wrazeniem
Jestem ciekaw jednego wyścigu . Jak myślisz Marcin ls650 dał by rade na prostej can am outlander 1000r ? Albo Can am Maveric 1000 turbo ? Bo było by coś pięknego wyprzedzić lucyferem utv a za 80 klocków Wiem , że to zupełnie inne pojazdy , ale mina kierowcy Can am musiała by być ciekawa Jak uda zorganizować Ci się kiedyś taki wyścig weź nagraj
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Mówisz serio?Dragon011 pisze:Jestem ciekaw jednego wyścigu . Jak myślisz Marcin ls650 dał by rade na prostej can am outlander 1000r ? Albo Can am Maveric 1000 turbo ? Bo było by coś pięknego wyprzedzić lucyferem utv a za 80 klocków Wiem , że to zupełnie inne pojazdy , ale mina kierowcy Can am musiała by być ciekawa Jak uda zorganizować Ci się kiedyś taki wyścig weź nagraj
Bo gimbazą zaleciało ....
Podbijanie swojego ego albo małego ...
Porównujesz quada ważącego niecałe 200 kg z silnikiem od szlifiery do pojazdu stricte terenowego mającego zupełne inne przeznaczenie.
Na wstecznym objedzie Lucka nawet bashan 200.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Bo lucek wstecznego nie ma hehe to i bashan by dal rade... no chyba ze ktos ma duzo pary i szybko by lucka pchnal do tylu
Nie miałem na celu podwyższenia swojego ego wręcz przeciwnie , stemperowaniu Ego kierowcy can am Chociaż fakt nie zawsze ktoś na mega drogich sprzętach to du*ki , ale niestety uważam , że w większości tak . No i przede wszystkim pokazanie , że projekt przeróbki jaką jest swap u Marcina nie zawsze musi być zrobiony druciarsko
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
Pany mam pytanko ktoś malował felgi sprayem? Wiem dziwne pytanie, ale chodzi mi o wytrzymałość itp.
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
Facebook - ATV Enduro Knurów
Facebook - ATV Enduro Knurów
nie ma problemu, zmatowić papierkiem,porządnie odtluscic, zapokładować, 2-3warsstwy lakieru, potem 2 claru i jest gitara:)
wiadomo, ze trwalosc gorsza niz proszkowego malowania, ale spray daje rade, spod karchera nie zejdzie a i w terenie piasek, czy jakies galezie nie niszcza zbyt szybko
wiadomo, ze trwalosc gorsza niz proszkowego malowania, ale spray daje rade, spod karchera nie zejdzie a i w terenie piasek, czy jakies galezie nie niszcza zbyt szybko