Witam wszystkich
Chciałbym kupić quada przeprawowy ( z bagażnikami) o ile dobrze nazwałem najlepiej 4X4.
Mam 34 lata ważę 89kg.
Quad ma służyć do zabawy - jazda w terenie(las, piach ) zimą może odśnieżanie. mieszkam 200m od lasu ale nie ukrywam że musi mieć homologacje żebym nie musiał uciekać przed niebieskimi czasem chciałbym wyjechać na drogę. Jeździłem kiedyś na quadzie ( nie wiem jakim na wyjeździe z firmy były do dyspozycji więc sobie poszalałem i było super- chyba był to sportowy jakiś w automacie na pewno )
Z tego co trochę poczytałem tutaj i obejrzałem na youtubie to myślałem o yamaha big bear ale chyba nie ma go z homologacją.
Na quada chciałbym przeznaczyć max do 10 tyś.
Czy lepiej kupić coś tańszego i zainwestować żeby go podrobić czy wydać kwotę blisko 10tyś a i tak będzie trzeba coś dołożyć?
Nadmienię że raczej będę robił przy nim sam - bo swoje auta robię sam więc i z quadem też chyba dam rade.
Co sadzicie o tym:
Szukaj w Google: http://olx.pl/oferta/quad-mtl-400-4x4-C ... 8f125fc9c5
przeprawowydla dorosłego z możliwością rejestracji
-
- Quad:: brak
- Imię: Łukasz
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: przeprawowydla dorosłego z możliwością rejestracji
Jest już wątek z quadami do 10 tyś, jaki sens ma zakładanie kolejnego?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.