SWAP Lucky Star
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Re: SWAP Lucky Star
Ostatnio zamontowałem miernik napięcia,chciałbym wam pokazać byście mogli ocenić czy ma to sens, według mnie jest ok cały czas mam podgląd jakie jest napięcie tym bardziej że regulatory w cb lubią padać.
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema Znyszu.
Mówiłeś ze zmieniłeś LS-a na moto. Czyżby wrócił sam do garażu?
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Witam. Aktualnie lucek jest w Izbicy Kujawskiej więc jeszcze bliżej Ciebie A docelowo będę go miał i śmigał po Toruniu i okolicach.karwat84 pisze:Witam no widze ze jest ktoś z mojego rejonu
Mnie osobiście by to drażniło szczególnie jazdą nocą.Cesi24 pisze:Ostatnio zamontowałem miernik napięcia,chciałbym wam pokazać byście mogli ocenić czy ma to sens, według mnie jest ok cały czas mam podgląd jakie jest napięcie tym bardziej że regulatory w cb lubią padać.
Też bym chętnie przygarnąZnyszu pisze:Cześć, nie chce spamu robić, więc napiszę tutaj, ma ktoś może nerfbary(metalowe) sprzedać do lucka? Używane/nowe w dobrej cenie, jak coś kontakt PW
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Cześć , nie nie u mnie stoi F4i Sport , a z nowym kupcem mojego quada, mam bardzo dobry kontakt, i dzwonił by popytać czy ktoś nie ma na sprzedażDaniel z Przasnysz pisze:Siema Znyszu.
Po prawo moja
Znyszu , jaki rocznik ? Bo chyba trochę straciłeś na tej zamianie . Ja pamiętam kupiłem kiedyś 2005 rok cbr 600rr za 7 kafla Piękna cała w oryginale Facet w wieku 45 lat(zaraz po zrobieniu prawka) kupił taki motocykl nawet bez jazdy próbnej bo mu się podobał A później mówił że odrzutowca to on nie chciał Fakt cebry super motocykle , ale jedno co mnie denerwuje w plastikach to pozycja za kierownicą (non stop chore nerki )
- Znyszu
Wątpie, że straciłem, 600rr za 7 tysi, to po 5 przygodach, z plastikami z mieszanki żywicy i szpachli... , Ta f4i jest cała w org, nie bita, bez przygód, wszystko na swoim miejscu, w sezonie dostane 12/13, a za lucka tyle dostać, jest problem . No mi brakowało tej pozycji i tej mocy, gdyż mam z kim lataćDragon011 pisze:Znyszu , jaki rocznik ? Bo chyba trochę straciłeś na tej zamianie . Ja pamiętam kupiłem kiedyś 2005 rok cbr 600rr za 7 kafla Piękna cała w oryginale Facet w wieku 45 lat(zaraz po zrobieniu prawka) kupił taki motocykl nawet bez jazdy próbnej bo mu się podobał A później mówił że odrzutowca to on nie chciał Fakt cebry super motocykle , ale jedno co mnie denerwuje w plastikach to pozycja za kierownicą (non stop chore nerki )
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Zależy za jakiego LUKA mnie byś musiał z dychę dopłacić
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
bo nerki trzeba płukaćDragon011 pisze: non stop chore nerki
no i mamy 300 stron
Marcin gitara ze gad sie sprzedał
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Znyszu
Haha no za Twojego to musiałbym , ale za zwykłego swapa, kiedy nie ma się kupca dostanie się granica 9/11, chyba, że się wystawi za te 11/13 ale wtedy postoi dłuugo:P, ale no niestety u mnie zajawka do moto pozostała, a luckiem nie mialem z kim jeździć, niestetyMarcin ATV SWAP Garage pisze:Zależy za jakiego LUKA mnie byś musiał z dychę dopłacić
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
co sie miał nie sprzedać wyglądał bardzo dobrze technicznie też ok więc nic w tym dziwnego i ważne że nie obcy tylko swój kupił z forumropa0 pisze:bo nerki trzeba płukaćDragon011 pisze: non stop chore nerki
no i mamy 300 stron
Marcin gitara ze gad sie sprzedał
ten temat to juz jak lektura szkolna W pustyni sie spuści niedługo będzie dzielony na tomy
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .