polaris predator 500 troy lee
polaris predator 500 troy lee
Czesc mam pytanie co sadzicie/wiecie na temat polaris predator 500 troy lee 2005r??? mam okazje zamienic sie moja honda ex 300 za w/w polsona i chcialbym znac wasze opinie czy jest to dobry sprzet i wogule wszystko co na jego temat wiecie sory za bledy pisalem na szybko
mam dodatkowe male pytanko co jest lepsze:
2006 Polaris Outlaw 500 vs. 2006 POLARIS PREDATOR ??
a teraz lepszy z tych polarisów vs. Yamaha Raptor 660 ?
napiszcie mi który w obu porównaniach wypada lepiej. Bo narazie w temacie quad jestem początkujący jezdziłem na motorze caly czas (yzf250) ale jednak wole 4 koła
2006 Polaris Outlaw 500 vs. 2006 POLARIS PREDATOR ??
a teraz lepszy z tych polarisów vs. Yamaha Raptor 660 ?
napiszcie mi który w obu porównaniach wypada lepiej. Bo narazie w temacie quad jestem początkujący jezdziłem na motorze caly czas (yzf250) ale jednak wole 4 koła
No wiec tak, Outlaw to nowsza konstrukcja i lepsza oraz bardziej przyszłościowa na fajnym zawiasie FOXa. Tak więc brałbym Outlawa... Raptor 660 nie podjedzie do niego.
Znajomy z WWa ma Predatora 500 i Raptora 660 chwali Predatora za lepszą moc, większa wygode oraz lepszą kulture pracy silnika ( dwa wałki rozrządu )
Znajomy z WWa ma Predatora 500 i Raptora 660 chwali Predatora za lepszą moc, większa wygode oraz lepszą kulture pracy silnika ( dwa wałki rozrządu )
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...