SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Poszło na priv
Ludzie ludziska słuchajcie się Tomka!!! Kalendarz jest super i cel mega ważny! Ja juz kalendarz kupiłem.
BTW jaki ten świat jest mały. Fotki do niego robiła moja koleżanka Kaśka a dziewczyna na zdjęciu z września to moja siostra!
BTW jaki ten świat jest mały. Fotki do niego robiła moja koleżanka Kaśka a dziewczyna na zdjęciu z września to moja siostra!
- Tomek_LS500cb
Prosze bardzo... naprawde swiat jest maly ... ten brzdac dla ktorego jest organizowana ta akcja to syn brata mojego kumpla ktory mieszka w irlandii i znamy sie od lat... jak widac w produkcje tego kalendarza zaangazowaly sie "gwiazdy" sportu... caly Olsztyn wspiera walke o zycie malego Fabiana i my chcemy jakos krople pomocy dolozyc
Taka mala ciekawistka... pierwszy naklad tego kalendarza wyszedl 1000szt.... narazie do nas doszlo 100szt... w tym czasie jak przesylka szla z polski do irlandii 900szt w pl zostalo sprzedane... a nastepny 1000 zostal zamowiony
Jezeli znalazl by sie ktos chetny to cena ok 50 pln... kalendarz wysylany poczta polska za pobraniem... pozdro Adrianus
Taka mala ciekawistka... pierwszy naklad tego kalendarza wyszedl 1000szt.... narazie do nas doszlo 100szt... w tym czasie jak przesylka szla z polski do irlandii 900szt w pl zostalo sprzedane... a nastepny 1000 zostal zamowiony
Jezeli znalazl by sie ktos chetny to cena ok 50 pln... kalendarz wysylany poczta polska za pobraniem... pozdro Adrianus
- Tomek_LS500cb
Adrianus to twoja siostra prowadzi zajecia ze starsza siostra Fabianka ??
Pewnie tak. Paula poza tym ze jest czynna zawodniczka starająca się o start na igrzyskach w Rio to w Olsztynie prowadzi zajęcia gimnastyczne. Taneczne dla maluchów i ich rodzicow:)
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
a ja z innej beczki takie zapytania na OLX to częsta rzecz
jak mam quada 150 duzy chinczyk z homologacja to po przeróbce bedzie wygladał jak te ze zdjęcia w tych pieniazkach 4300?
jak mam quada 150 duzy chinczyk z homologacja to po przeróbce bedzie wygladał jak te ze zdjęcia w tych pieniazkach 4300?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
W ogóle odpisujesz na takie pytania?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
już nie nie ma sensugateway pisze:W ogóle odpisujesz na takie pytania?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Marcin ATV SWAP Garage pisze:a ja z innej beczki takie zapytania na OLX to częsta rzecz
hehehehhe Dobre
dobry gościu
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej