Opinie na temat Access ls 400
Opinie na temat Access ls 400
Witam jesli masz LS 400 pisz co o nim sądzisz jakie masz pozytywy i negatywy
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Re: Opinie na temat Access ls 400
Mam ls400 od 2lat. Niedługi wrzucę go na olx.
Ogólnie jako ls całkiem udana konstrukcja. Znacznie mocniejszy od 300'tki. Ls400 mocowo porównywalny do suzuki ltz 400 i kawasaki kfx 400. Wiem bo w ekipie jeżdżą te sprzęty i miałem wielokrotnie porównanie. Plus ze automat. Łatwy w obsłudze. No i nie jest to zabawka.
Ogólnie jako ls całkiem udana konstrukcja. Znacznie mocniejszy od 300'tki. Ls400 mocowo porównywalny do suzuki ltz 400 i kawasaki kfx 400. Wiem bo w ekipie jeżdżą te sprzęty i miałem wielokrotnie porównanie. Plus ze automat. Łatwy w obsłudze. No i nie jest to zabawka.
miałes jakies awarie silnika
Siema , mam 400 od ok dwóch lat .
Miałem problem z uszczelką pod głowicą .
Kupiłem go nowego i od samego początku wywalało mi płyn chłodniczy ze zbiorniczka wyrównawczego. Zrobili mi to na gwarancji i od tamtej pory żadnych problemów.
Mechanik stwierdził że to była wada fabryczna . Po prostu małe chińskie rączki źle złożyły silnik , kołnierz na uszczelce był zagięty i przepuszczała powietrze.
Tak poza tym wszystko spoko .
POLECAM.
Miałem problem z uszczelką pod głowicą .
Kupiłem go nowego i od samego początku wywalało mi płyn chłodniczy ze zbiorniczka wyrównawczego. Zrobili mi to na gwarancji i od tamtej pory żadnych problemów.
Mechanik stwierdził że to była wada fabryczna . Po prostu małe chińskie rączki źle złożyły silnik , kołnierz na uszczelce był zagięty i przepuszczała powietrze.
Tak poza tym wszystko spoko .
POLECAM.
jakie przebiegi silnika macie
Ja moją 400 kupiłem nówkę sztukę, przejechałem ok 2000km. Miałem jedną awarię i to dość poważna, połamał mi się zawór. Serwis naprawił w ramach gwarancji i powiedzieli że zawór musiał być od samego początku wadliwy. Ogólnie jak na mojego pierwszego quada był całkiem ok i z początku wystarczająco zrywny i mocny aż się oswoiłem z quadem i zaczęło brakować mocy i tu tylko Marcin mógł pomóc
Ogólnie to trochę bez sensu przerzucać się z 250 czy 300 na 400 ale to tylko moje zdanie.
Ogólnie to trochę bez sensu przerzucać się z 250 czy 300 na 400 ale to tylko moje zdanie.
Masz racje zibi każdy ma swoje zdanie i jeżdzi tym co lubi morze kiedyś też się przsiąde na ls 500cb na razie 400 przy moim zdrowiu to starczy zobaczymy co będzie dalej
ja też miałem z tym styczność
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Pomijając już moc ale awaryjność jest nie do przyjęcia wypuść sie teraz gdzieś dalej ja muszę na maszynie polegać wiadomo zawsze coś moze sie przytrafić i nie raz mi sie przytrafiło ale nigdy nie był to silnik
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Panowie pytanie za 100 punktów czy jest różnica w magnecię pomiędzy 300 a 400 ls