SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 10 lis, 2015

Marcinie drogi napisz mi jaka cena tego quadzika... i rozumiem ze teraz juz jest zrobione wszystko na tip top...

;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 10 lis, 2015

Tomku quad jest wyszykowany tak ze się go nie powstydzę ;) generalnie cały był rozebrany wszystko co trzeba było wymienić na nowe to wymieniłem zrobiłem ogólny przegląd i serwis założyłem nowe linki ,wyczyściłem gaźnik i zrobiłem synchro , plastiki są nowiusieńkie łącznie z obudową licznika lampa przednia jest spolerowana , tylna lampa była peknieta jest wymieniona na nową , poobijane elementy ,silnik, oraz kolektor z wydechem pomalowane na nowo wymieniony czujnik predkościomierza bo nie działał wymieniona chłodnica tamta mu sie oberwała i wentylator ja przedziurawił i wiele innych pierdół troche grosza wsadziłem i pracy również ale teraz quadzik na żywo wygląda prawie jak nowy opony tylne jedynie mógł by sobie przyszły właściciel wymienić cena 12 tyś do jakiejś tam rozsądnej negocjacji .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
kaman cb500
Quad:: LS CB500

Post autor: kaman cb500 » śr 11 lis, 2015

Ładny wieloślad ;D, dobrze by było wzmocnić te dolne profile wzdłużne jakimiś kawałkami blachy. Polecicie może jakieś oponki na tył mało ścieralne na asfalcie? Miałem kiedyś sunf'y i byłem zadowolony.

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » śr 11 lis, 2015

Bardzo ładna maszyna. Gdybym jeszcze nie miał swojego LS-a na pewno byśmy się dogadali. Ale jeszcze 3-4 miesiące i przyjdzie kolej na przeszczep u mnie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » śr 11 lis, 2015

Bardzo podoba mi się ta czerwona rama :D Przy swapie dało by rade żebyś ogarnął ramę na taki kolor :D ? bo czerwona rama a silnik i wachacze w czarnym macie + twój dizajn plastików podejrzewam że naprawdę bardzo fajnie by się prezentowało :D A i jeszcze pytanko przeróbka żeby xenon był na takiej soczewce jak twojej z ringami to duży koszt ? Bo mam zwyczajną soczewkę , ale twoja jest mega :P Ahh wgl tak inspirujesz ludzi , że miałem mieć podstawowy swap , a jednak chyba będzie totalny wypas wszystko co możliwe :P No , ale niestety chyba bez przedniego zawiasa bo najtaniej co znalazłem to od ltr a za 740 zl :(

A jeszcze takie pytanko skąd dorwaliście te tylne kierunki ledowe ? bo nie mogę znależć.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 11 lis, 2015

Jak sie nie myle to byla 450... albo triton... bo one wychodzily z takimi kierunkami...
Aaaa... Marcin pytanko... mowisz ze plastiki nowe... idzie teraz dostac takie plastiki bez kierunkow(przednie) ?

Awatar użytkownika
Patryko159
Quad:: lucky star 250
Imię: Patryk

Post autor: Patryko159 » śr 11 lis, 2015

Widziałem takie na atv-expert są one do 450 ale do wyboru tylko czarny i biały bodajże
If you can DREAM it,
you can DO it.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 11 lis, 2015

Dragon011 pisze:Bardzo podoba mi się ta czerwona rama :D Przy swapie dało by rade żebyś ogarnął ramę na taki kolor :D ? bo czerwona rama a silnik i wachacze w czarnym macie + twój dizajn plastików podejrzewam że naprawdę bardzo fajnie by się prezentowało :D A i jeszcze pytanko przeróbka żeby xenon był na takiej soczewce jak twojej z ringami to duży koszt ? Bo mam zwyczajną soczewkę , ale twoja jest mega :P Ahh wgl tak inspirujesz ludzi , że miałem mieć podstawowy swap , a jednak chyba będzie totalny wypas wszystko co możliwe :P No , ale niestety chyba bez przedniego zawiasa bo najtaniej co znalazłem to od ltr a za 740 zl :(

A jeszcze takie pytanko skąd dorwaliście te tylne kierunki ledowe ? bo nie mogę znależć.
z tym malowaniem to tak średnio bo mam tylko tydzień na kazdego quada i czasu by mi nie starczyło na takie zabawy przy malowaniu na czarno nie trzeba nic rozbierać silnik moze być już zamontowany bo i tak sie nic nie zapryska jak wszystko czarne ,W tym quadzie rama jest czerwona bo fabrycznie była czerwona ja tylko pomalowałem siilnik i ta część ramy gdzie było spawane i szlifowane .

soczewka kosztuje nie całe 250 zł z przetwornicą i przesyłką ja za przeróbkę tej lampy biorę stówkę za robotę wiekszość rzeczy mogę ogarnąć ale w malowanie na jakieś inne kolory niż czarny mat sie nie piszę nie mmam na to czasu po prostu .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » czw 12 lis, 2015

Wiem , że właśnie oryginalnie wychodziły w takim kolorze , ale jak mówisz że mat mniej roboty to będzie mat :) Wczoraj nudziło mi się i znalazłem taką soczewkę :

http://allegro.pl/soczewka-bi-xenon-hid ... 00897.html

To przypadkiem nie ta sama ? Czy Twoja to może jakaś firmowa z homologacją czy coś ?

Awatar użytkownika
rafax300
Quad:: ACCESS 500+
Imię: Rafał

Post autor: rafax300 » czw 12 lis, 2015

do tego jeszcze ,musisz dodać przetwornice bo w komplecie nie ma
---------------------------------------------------------------------
  • Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej :I love ACCESS:

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”