SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Dragon011 » śr 04 lis, 2015

Mi osobiście super się podoba , też o takiej przeróbce myślałem tylko zastanawiam się czy przypadkiem więcej błota nie leci. Super handbardy :D ile dałeś 3 stówki ? oczywiście razem z lusterkami.

Awatar użytkownika
Gorgolesco
Quad:: Kawasaki LS 650
Imię: Michał

Post autor: Gorgolesco » śr 04 lis, 2015

Trochę więcej, kupowałem nowe handbary+ lusterka+ wzmocnienia, całość ok. 450 zeta

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 04 lis, 2015

następny dawca z Włoch 2012 r 11tys przebiegu serducho powędruje do quada mojego ziomka ;)

Obrazek
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » śr 04 lis, 2015

Kurde naprawdę żal rozbierać , osobiście wolał bym już był er6 do jeżdzenia + lucyfer ;p Niż jednego turbo lucyfera :P Gorgolesco , a przedni bumper to od czego raptora , yfz , Ltr ? Mocno musiałeś przerabiać ?

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 04 lis, 2015

ta er6 jest z parkingu policyjnego bez prawa do rejestracji więc nie żal ;)

Awatar użytkownika
Gorgolesco
Quad:: Kawasaki LS 650
Imię: Michał

Post autor: Gorgolesco » czw 05 lis, 2015

Dragon011 pisze:Kurde naprawdę żal rozbierać , osobiście wolał bym już był er6 do jeżdzenia + lucyfer ;p Niż jednego turbo lucyfera :P Gorgolesco , a przedni bumper to od czego raptora , yfz , Ltr ? Mocno musiałeś przerabiać ?
Przedni bumper mam od raptora ale 660 bo te miały podobne mocowania co stary bumper od Lujcana (przykręcany po bokach ramy a nie od czoła).
Dużo roboty przy tym nie było, 4 płaskowniczki odpowiednio wygięte i siedzi jak oryginał.

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » czw 05 lis, 2015

Mam w swoim gadzie takie same handbardy jak Gorgolesco. Kupiłem go już z takimi. Rzeczywiście super wyglądają. Jeśli chodzi o lusterka to są tak małe że nie za wiele w nich widać, ale przecież nie o to chodzi.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » czw 05 lis, 2015

A ma ktoś z was może jakiś akcesoryjny grab tylni ? Bo szczerze oryginał lucka niezbyt mi się podoba i chciałbym , aby przy ewentualnej jeździe na ośce była też jakaś ochrona orzed upadkiem na plecy , a te co widze na ogłoszeniach innych quadów z wielkimi kółkami na końcu chyba od deskorolki wyglądają tandetnie. Najlepiej coś większego , ale nie za bardzo. Nawet widzę , że Marcin ma oryginał chociaż już prawie cały quad jest poprzerabiany :P Bo szczerze jak nie będzie wstecznego to z garażu nie będzie się nawet go zbytnio fajnie wyprowadzało.

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 05 lis, 2015

Do wyciągania quada z garażu inny grab bar jest nie potrzebny originalny spełnia ta funkcje wzorowo i nie psuje wyglądu quada. Rolek nigdy nie miałem i nie chce bo mi sie to nie podoba a najbardziej mnie śmieszą goście co maja takie ustrojstwo z tyłu a nigdy nie jeździli na ośce i nie umieją jeździć ale rolki z tyłu są ;) tyle że jak by sie tym rolka przyjrzeć to pewnie są jak nowe i nigdy sie nie spotkały z asfaltem ten mój ziomek co lata LTZ ma takie rolki właśnie gdyby nie to że sam ręką tymi rolkami zakręcił to pewnie do tej pory by sie jeszcze nie zakręciły hehe :D ja ucząc sie jeździć na ośce nigdy nic z tyłu zamontowanego nie miałem bo tak naprawdę to takie rolki guzik ci pomogą wyobraża sobie ktoś jak bym ja przy 120 km/h sie miał na tym oprzeć o asfalt ;)

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » pt 06 lis, 2015

Te rolki są do nauki. Początkujący "stunter" nie lata 120 na kole. A jeśli mówimy o małych prędkościach i nauce, to wg mnie są mega pomocne.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”