SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Dragon już masz zamontowany amor od ktma?
U mnie już quad schowany w garażu i czeka na nowe serce☺. A jak już tak będzie cały rozbierany to chirurg Marcin wsadzi go tam i już odbiorę na gotowo Teraz mam zajęcie właśnie w postaci szukania jakiś pierdółek do LS a. Wiesz ze swapem jest jak z kobietą Jak jest mądra,piękna, zabawna , ale niedostępna to czasem warto poczekać , żeby było wielkie wooow (nie wiedziałem , że są takie duże )
Witam, po długich poszukiwaniach zostałem kolejnym posiadaczem LS'a pierwszego dragon sprzątnął mi z przed nosa ale udało sie namówić znajomego na sprzedaż quadzila 1007km przebiegu od nowości wiec zanim ustawie sie w kolejce zdążę trochę opanować co i jak Dragon pytanie do Ciebie na kiedy masz termin operacji po jesteśmy z tego samego zakątka może udało by sie załatwić jakiś dogodny transport ...
Panowie gdzie szukać dystansów w dogodnych cenach albo jakie kupić żeby być pewnym ?
Panowie gdzie szukać dystansów w dogodnych cenach albo jakie kupić żeby być pewnym ?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Dystanse kupisz w atv expert... albo gdziekolwiek na innych aukcjach... 4x110 45mm
Jak wam wytrzymują te tłumiki WM Sport? Mi po pół roku już się wypalił i dźwięk jest bardzo nie przyjemny. Taki pierdzący. Cena tego wydechu jednak nie bierze się z powierza. Trzeba będzie coś z tym zrobić.
przy takich czesciach jak dystans to ''dogodne ceny'' tu nie wchodzi w gre tylko sprawdzony produkt i kolega wyżej ci napisał gdzie możesz nabyćSoCool pisze: Panowie gdzie szukać dystansów w dogodnych cenach albo jakie kupić żeby być pewnym ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
Hej
potrzebuje dość szybkiej odpowiedzi mianowicie zmieniam łańcuch i mam delikatny luz na tylnej zębatce nie pamiętam czy taki ma być czy ona ma być na sztywno.
Bo na przedniej luz powinien być a jak jest z tylną?
Po oględzinach i rozkręceniu widzę że gwint się kończy i trzeba by było dać 2 podkładki żeby to na sztywno dociągnąć tą cieńszą śrubą ( oryginalnie była jedna ).
Czekam na info dzięki
potrzebuje dość szybkiej odpowiedzi mianowicie zmieniam łańcuch i mam delikatny luz na tylnej zębatce nie pamiętam czy taki ma być czy ona ma być na sztywno.
Po oględzinach i rozkręceniu widzę że gwint się kończy i trzeba by było dać 2 podkładki żeby to na sztywno dociągnąć tą cieńszą śrubą ( oryginalnie była jedna ).
Czekam na info dzięki
dan
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jest luz bo pewnie frez jest już troche podjechany na piaście zębatki jeśli trzeba dac podkładki to dajesz podkładki a nakretki z tej strony są dwie grubsza i cieńsza najpierw idzie grubsza dociąga zębatke a ta mniejsza to tylko kontraDanger pisze:Hej
Czekam na info dzięki
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Od pewnego czasu zaczyna mi mrugać oświetlenie licznika, czy jest jakiś sposób naprawy, może ktoś z was ma też taki problem? A i jeszcze jedno, może ma ktoś wkładkę db kiler do tłumika,tego co Marcin wstawia przy swapie dzisiaj ją zgubiłem, a bez to jednak zbyt głośno.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
co do tych wydechów MW sport to cena mówi sama za siebie jak bym chciał komuś przy swapie montować markowy konkretny wydech to cena była by 1,5 tyś wieksza raczej mało kto by sie wtedy zdecydował ale jak ktoś ma ochote i chce wyłożyć kase to mnie to lotto jaki wydech mu zamontuję a mam nowy patent na ładniejsze brzmienie MW sport wiadomo jak sie wyciągnie db kiler to fajniej pracuje bardziej basowo ale wygląda z tyłu jak rynna wystarczy wyjąśc db koler skrócić w nim rurkę do minimum i z powrotem przykręcic wtedy brzmi jak bez db kilera basowo ale nie wyglada jak rynna dzisiaj tak zrobiłem w jednym quadzie róznica na plus spora już tak nie pierdzi .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .