SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
A co juz poszedl??? Tylko nie mow ze ty go wzioles....
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
w Kwietniu mam zarezerwowany cały miesiąc na SWAP ale będę budował po prostu monstrum
Wczoraj dzwonił chłopak by potwierdzić i sie konkretnie umówić
Będzie to Lucky Star robiony na STREET FIGHTER gleba tylny wahacz wydłużony reszta okaże sie w praniu co tam bedzie chciał zrobić ,ale to nic przy tym co chce żebym mu tam wsadził jako jednostkę napędową
KAWASAKI ZX10 R 1000cc 180km
Wczoraj dzwonił chłopak by potwierdzić i sie konkretnie umówić
Będzie to Lucky Star robiony na STREET FIGHTER gleba tylny wahacz wydłużony reszta okaże sie w praniu co tam bedzie chciał zrobić ,ale to nic przy tym co chce żebym mu tam wsadził jako jednostkę napędową
KAWASAKI ZX10 R 1000cc 180km
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A to wejdzie w rame?? Szykuje sie fajna zabawka
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
co ma nie wejść to bedzie na ulice więc prześwit pod quadem nie jest ważny tak samo jak i dolot air box mozna w ogóle wyrzucić i załozyc jakieś stożki dobrze by było żeby zbiornik paliwa wlazł oryginalny bo jesli nie to bedzie trzeba rzeźbić nowy od podstaw , gabaryty i masa silnika nie są atutem ale biorąc pod uwagę że to bedzie tylko i wyłącznie na ulice to odejdzie kilka zmartwień wahacz tylny naj prawdopodobniej będę robił od podstaw pożyjemy zobaczymy tak czy inaczej fajnie by było mieć cos takiego w swoim portfolio
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
No quadzik idzie do Marcina. Miał iść do mnie (dla kolegi). Byłem umówiony na jutro, ale sprzedający zdecydował, że sprzeda Marcinowi i mi odwołał sprzedaż. Cóż...Tomek_LS500cb pisze:A co juz poszedl??? Tylko nie mow ze ty go wzioles....
Macie jakiś pomysł na opony do tego litrowego potwora? To będzie mega bestia Ciekawy jestem jak to będzie podawało. Będzie moc
No i ogrom przeróbek. Pewnie będzie trzeba pomyśleć też o innym osadzeniu łożysk ośki, bo w wielu quadach poddaje się przy wybijaniu starych. Tak jak u mnie było. Więc trzeba dmuchać na zimne.
Pewnie jakieś customowe wahacze na przód aby poszerzyć i w ch... innych rzeczy, które wyjdą w trakcie. Trzymam kciuki za powodzenie tego projektu
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Marcin a ten projekt z silnikiem 950 aktualny nadal bo z tego co się orientuje to miałeś robić to w moim quadzie?
I pytanie z innej beczki
Co sądzicie o power comander V czy to skroca żywotność silnika? Czy jest duża różnica w mocy?
I pytanie z innej beczki
Co sądzicie o power comander V czy to skroca żywotność silnika? Czy jest duża różnica w mocy?
- steniu
- Quad:: bashan 200 ls 500
- Imię: sylwek
witam,dwa krótkie filmiki z niedzieli z Kamieńska z troche blizszej perspektywy
https://www.youtube.com/watch?v=hAR8cyLD8CE
https://www.youtube.com/watch?v=0gFau4teRCo
czekam na swoją kolej na przeszczep cb500,
przejechałem sie na ''POTWORZE'' Marcina i powiem Wam że k..wa Łeb urywa-masakra jak to jedzie 3 biegu nie zapiąłem bo strach mnie ogarnął,
mimo wszystko fajny spontan sie zrobił
https://www.youtube.com/watch?v=hAR8cyLD8CE
https://www.youtube.com/watch?v=0gFau4teRCo
czekam na swoją kolej na przeszczep cb500,
przejechałem sie na ''POTWORZE'' Marcina i powiem Wam że k..wa Łeb urywa-masakra jak to jedzie 3 biegu nie zapiąłem bo strach mnie ogarnął,
mimo wszystko fajny spontan sie zrobił
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Kiedyś jak szukałem Lucka to byłem nawet obejrzeć pod Gdańskiem właśnie lucyfera z silnikiem 600 /chyba kawasaki 110km/
Było tam sporo rzeźby jak na mój gust estetyczny ale da się wcisnąć 4 cylindrową rzędówkę, z tym że tak jak Marcin pisze odchodzi problem dolotu i strojenia /wtrysk załatwi sprawę/
Zbiornik pamiętam że gość miał z tyłu ale za to nie złą rzeźbę z filtrem powietrza /bo to był silnik na gaźnikach/
Było tam sporo rzeźby jak na mój gust estetyczny ale da się wcisnąć 4 cylindrową rzędówkę, z tym że tak jak Marcin pisze odchodzi problem dolotu i strojenia /wtrysk załatwi sprawę/
Zbiornik pamiętam że gość miał z tyłu ale za to nie złą rzeźbę z filtrem powietrza /bo to był silnik na gaźnikach/
mxsebek mówisz o tym co w ogłoszeniu miał link do filmiku z jakies tam płyty/pasa lotniska ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .