V-max Access 300 ?
- Michał-Łomża
- Quad:: RENEGADE 1000R
- Imię: Michał
Re: V-max Access 300 ?
Dzięki za podpowiedzi!
Myślę, że licznik pokazuje mi dobrze (tak +- 5kmh )
Jak sprawdzić ten pas napędowy czy jest zużyty? Mierzy się jego długość? Szerokość? Jak sprawdzić rolki wariatora czy mają już dość? Czy ma on blokadę czy też nie. No i rozrząd.... W sumie to nawet nie szukałem.... Napinacz od rozrządu jest gdzieś "na wierzchu"?
Dziwi mnie tylko jedno... Na wstecznym jest bardziej zrywny i czuły na gaz ale może wcale to normalne...
Sorry za może błahe pytania ale kto pyta ten nie błądzi a u mnie ciężko o dobry i zaufany warsztat. No chyba, że ktoś z forum poleci mi kogoś z okolicy.
Ps.
Marcin ty naprawdę masz silnik od ER 6? Da to się utrzymać w ryzach?
Jak sprawdzić ten pas napędowy czy jest zużyty? Mierzy się jego długość? Szerokość? Jak sprawdzić rolki wariatora czy mają już dość? Czy ma on blokadę czy też nie. No i rozrząd.... W sumie to nawet nie szukałem.... Napinacz od rozrządu jest gdzieś "na wierzchu"?
Dziwi mnie tylko jedno... Na wstecznym jest bardziej zrywny i czuły na gaz ale może wcale to normalne...
Sorry za może błahe pytania ale kto pyta ten nie błądzi a u mnie ciężko o dobry i zaufany warsztat. No chyba, że ktoś z forum poleci mi kogoś z okolicy.
Ps.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Pewnie że da sie utrzymać wczoraj na Bełchatowie było kilka lucków nie omieszkałem żeby ich właścicielom nie zaproponować przejażdżki moim gadem nikt nie odmówił banan na ich twarzy bezcenny po przejażdżce wrzuciłem filmy w dziale SWAP możesz obejrzeć jak to śmigaMichał-Łomża pisze:Dzięki za podpowiedzi!
Ps.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Jak driver ma olej w głowie to wszytko utrzyma w ryzach Chociaż z własnego doświadczenia napisze ze Lucek z CB500 na pokładzie potrafi tak opętać kierowce że można ostro przegalopować
- Michał-Łomża
- Quad:: RENEGADE 1000R
- Imię: Michał
Nie mam problemu z adrenaliną A olej w głowie zamieniłbym na doświadczenie Na co dzień latam na Suzuki Bandit 650 w oleju i jak sobie pomyślę, że wstawiłbym piec od niej do LS to nie wiem czy rama dałaby radę hehe Chociaż patrząc na to co kolega Marcin robi to zapewne jestem w błędzie. Myślę, że niedługo odwidzę znajomego który ma właśnie LS z piecem od cebuli
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hehe to zapraszam do nas jak sie przejedziesz to zmienisz zdanie
tomek to ty bys musiał zrobic runde obecnym potworem z Jasnej Góry
to by ci fejs dopiero śmiał
to by ci fejs dopiero śmiał
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Tomek_LS500cb
Moze kiedys skorzystam wiesz Robert mnie w zupelnosci zadowala ls500 ... ale pewnie bylo by tak jak mowisz... po przejazdzce zmienil bym zdanie... ale jak narazie 500 zostaje ze mna na dluzszy czas... jak juz przestanie dawac frajde z jazdy to bedziemy myslec nad czyms mocniejszym
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
witam gdzie jest ten magiczny zielony kabelek i co z tego tłumika wyjąć bo nie wiem czy mój ls jest odblokowany czy dalej zablokowany. Po drugie czy wymieniając dysze można trochę zwiększyć moc?? czy jest to tylko opcja dla 400
Im więcej błota tym większy fan
- Tomek_LS500cb
Kabelek masz na module zaplonowym... jak stoisz frontem do quada znajduje sie on po lewej stronie pod plastikami mniej wiecej na wysokosci lampy.... z tlumika mozesz wyjac tzw kryze... czyli sama koncowke tlumika ... bodajze jak pamietam 3 srubki.... z dyszami mozesz tez pokabinowac...
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Sory za jakość zdjęć ale robione tosterem
rozumiem że to ostatnie zwężenie odkręcić ??
mam nadzieje że o ten zielony kabelek chodziło
I teraz najważniejsze otórz mój LS miał wymieniany silnik oryginalnie siedziała 300 i mam nadzieje że poprzedni właściciel nie zaoszczędził i wsadził też 300 czy po tym zdjęciu jesteście w w stanie określić co to za pojemność. bo nie widzę na głowicy oznaczenia E11 czy też E10
chyba że powiecie mi gdzie szukać oznaczenia
rozumiem że to ostatnie zwężenie odkręcić ??
mam nadzieje że o ten zielony kabelek chodziło
I teraz najważniejsze otórz mój LS miał wymieniany silnik oryginalnie siedziała 300 i mam nadzieje że poprzedni właściciel nie zaoszczędził i wsadził też 300 czy po tym zdjęciu jesteście w w stanie określić co to za pojemność. bo nie widzę na głowicy oznaczenia E11 czy też E10
chyba że powiecie mi gdzie szukać oznaczenia
Im więcej błota tym większy fan