Zabezpiecz czymś ten stelaż bo przy rolce (czego absolutnie Ci nie życzę!!) stelaż obetnie Ci głowę.
Artur co do Twojego e-maila, kolega sprzedaje teraz CF Moto 800 i dostał prawie słowo w słowo taką samą wiadomość
![Very Happy :D](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif)
darekp pisze: ale czy do tego quada ma to sens? Czysta i co najważniejsze sprawna chłodnica po 7 godzinach jazdy u mnie nie doszła nawet do połowy. Wiem, że zależy gdzie jeździmy ale 45 km na 6 godzin to też nie mówimy, że quad jechał spokojnie.
Wg mnie sztuka dla sztuki, ale i tak brawo za włożoną prace
to nie ja to Dimi, ale faktycznie tak byłoIkar pisze:Z tego co pamietam chyba Sławek miał kiedyś podobny tematuważajcie na swoje maszyny oszustów i cwaniaków nie brakuje
)
Tu masz obudowę z XMR, może zaczerpniesz jakiejś inspiracjirzeznikczek pisze:dzieki za uwagę łukasz ale nie wiem jak to zabezpieczyć, narazie nie mam pomysłu. może jakieś zdjęcie znajdziesz które pomoże mi.
To akurat nie ma się z czego cieszyć, mogą się pojawić problemy z wydajnością pompy i z przegrzewaniem sięrzeznikczek pisze:kąt pochylenia nie jest tak ważny przy wiekszej chłodnicy jak przy can amach . co ciekawe do całego obiegu chłodzenia weszło prawie 5Lgdzie przy przenoszeniu chłodnicy 2.5 L spościłem z układu.