Co wybrać Can-am 1000 vs Polaris 1000 :) ?
Re: Co wybrać Can-am 1000 vs Polaris 1000 :) ?
Wiem wiem ale nadal nie rozumiem jedni wola blondynki drudzy brunetki a ja mam import jednostkowy brak homologacji a tablice widziałem 2 razy w życiu
Ozo Drapers Squad
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
I o to właśnie ja się zapytuję ciągle, po co mi nieczytelne xero lewej homologacji z ASO skoro mam zarejestrowanego quada na równie lewej homologacji od prywatnego importera. Jeden i drugi papier mają wartość kartki na której je skopiowano bo nie odzwierciedlają stanu faktycznego pojazdu ani na dzień sprzedaży ani w czasie użytkowania.Ikar pisze:A ja sie spytam po kiego grzyba homologacja jak quad jest zarejestrowany ?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Taurus daje 100% czytelną homologację i nie jest to XeroDKfan pisze: I o to właśnie ja się zapytuję ciągle, po co mi nieczytelne xero lewej homologacji z ASO
Jeśli do prywatnych rąk to tam gdzie taniej, jeśli na firmę to tam gdzie pewniej.
Takie moje zdanie.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Panowie, jak napisał Łukasz...każda z form ma swoje plusy i minusy. Ja tez to staram się zaznaczyć.
Trzeba też wziąć pod uwagę że nie każdy ma zacięcie mechaniczne i lubi dłubać w nowinkach i dla takich osób uważam że ASO i serwis z tym związany jest wskazny a wręcz zalecany!
Generalnie popieram opinie Łukasza
Trzeba też wziąć pod uwagę że nie każdy ma zacięcie mechaniczne i lubi dłubać w nowinkach i dla takich osób uważam że ASO i serwis z tym związany jest wskazny a wręcz zalecany!
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Ja też popieram tutaj wszystkich. Zżymam się tylko na absurdalny rozdźwięk pomiędzy przepisami a rzeczywistym światem oraz nad polityką cenową importerów.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
A ja nie tylko nad cenowąDKfan pisze:polityką cenową
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
ale na ten team to moglibyśmy debatować jeszcze bardzo długo. Bo jak wiemy problem bogatego europejczyka i bardzo bogatego Polaka jest nie od dziś i nie tylko w Quadach - niestety to już gdzieś pisałem, czytałem kiedy bardzo fajny artykuł dlaczego u nas wszystko jest droższe.
Niestety większość firm w Polsce nie ma polityki długoterminowej - jest nastawienia na zysk i na szybki zwrot inwestycji - jest na to przyzwolenie także wśród konkurencji - nie ma ciągniecia w dół tylko "ustalanie ceny"
Na końcu jesteśmy my... Konsumenci którzy zapłacą ..a jak jest ktoś kto zapłaci to czemu nie windować ceny?
I kółeczko się zamyka
Niestety większość firm w Polsce nie ma polityki długoterminowej - jest nastawienia na zysk i na szybki zwrot inwestycji - jest na to przyzwolenie także wśród konkurencji - nie ma ciągniecia w dół tylko "ustalanie ceny"
Na końcu jesteśmy my... Konsumenci którzy zapłacą ..a jak jest ktoś kto zapłaci to czemu nie windować ceny?
I kółeczko się zamyka
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Zmora1966 pisze:Panowie, jak napisał Łukasz...każda z form ma swoje plusy i minusy. Ja tez to staram się zaznaczyć.
Generalnie Fistaszek ma dobry serwis i udziela gwarancji i o dziwo sa u niego mniejsze jajca niż w ASO
Ozo Drapers Squad
Panowie jestem bardzo wdzięczny za wszystkie posty
Po niedzieli ruszam do Szamocina i myślę ze uda się coś wybrać bo tak naprawdę maja najtaniej porównując ceny z aso
W końcu na tą homologacje patrzeć skoro jest on zarejstrowany czy nie zawracać sobie nią głowy ?
Po niedzieli ruszam do Szamocina i myślę ze uda się coś wybrać bo tak naprawdę maja najtaniej porównując ceny z aso
W końcu na tą homologacje patrzeć skoro jest on zarejstrowany czy nie zawracać sobie nią głowy ?
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Kolego, masz czy policja pyta oi homologację czy o rejestrację?