SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
No widze Marcin profesinalna robota Ile wyszedł cały koszt przeróbki ? Jest już taka usługa dostępna u Ciebie ? Bo jeżeli tak to napewno chętny był bym na takie wzmocnienie
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
oj chyba jak usłyszysz cene to sie zastanowisz 2 razy czy chcesz wzmacniac tak wahacz blacha kosztowała 20 zł a pospawanie tego mojego wahacza do kupy a dopiero wzmocnienie ta blachą 500 zł oczywiście sam sobie potem jeszcze wyszlifowałem na glanc zeby był taki efekt końcowy mozna powiedzieć że koszt to 600 zł ale na pewno to lepsze rozwiązanie jak kupno nowego za 1200 zł a i tak go szlak po pewnym czasie by strzelił i tak samo bedzie trzeba go spawać .Dragon011 pisze:No widze Marcin profesinalna robota Ile wyszedł cały koszt przeróbki ? Jest już taka usługa dostępna u Ciebie ? Bo jeżeli tak to napewno chętny był bym na takie wzmocnienie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
ale dałes tytul no wiesz
tam tam ,miedzy te te hehe
daj znac czy wpadniesz do nas to moze sie zmontuje jakos ekipa
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Powoli dozbrajam quada w różnie gadżety i jestem na etapie zakupu klamek. Szukam tych krótkich cnc, ale nie wiem jaki model powinienem zakupić. Są jakieś katalogi itd, ale nie mogę się doszukać klamek do cb500. Czy to będą F-25 i H-250? Czy może F-18 i H-607? Czy jeszcze inne? Wiem, że kilka osób ma te klamki, czy na nich są oznaczenia modelu? Może ktoś sprawdzić i ewentualnie podać?
-
ważne że zrozumiałeś gdzie wjechać co do przyjazdu do was to może bys cos zorganizował . Może tam do Rafała by podjechać tam podobno jakies hałdy mają i są tam podobno takie cwaniaki na raptorach co by sie chcieli po ścigać z Rafałem sie jeden próbował i go wydymał tyle że Rafał to jeszcze dobrze maszyny nie wyczuł dwa dni miał el lucyfero a typek lata juz dłuzszy czas tym raptorkiem i go rysnął więc pasowało by ich trochę utemperowaćropa0 pisze:ale dałes tytul no wiesz
-
żeby ci klamki pasowały to musisz miec pompe hamulcową i uchwyt klamki sprzegła z jednego moto klamkę sprzęgła masz z cb 500 a pompa z cb sie nie nadaje wiec najlepiej zakupic od cbr 600 f2,f3 pompa jest taka sama tyle ze wydajniejsza i ogarnie dwa zaciski i mając takie zestawienie zamawiasz klamki pisząc w wiadomości do sprzedającego ( zamawiam klamki krótkie kolor np złoty do motocykla honda cb 500 rok 94 ) i wtedy na pewno bedzie pasowało bo od 97 była zmiana i juz by nie pasowało ja tak zamawiamgateway pisze:Powoli dozbrajam quada w różnie gadżety i jestem na etapie zakupu klamek. Szukam tych krótkich cnc, ale nie wiem jaki model powinienem zakupić. Są jakieś katalogi itd, ale nie mogę się doszukać klamek do cb500. Czy to będą F-25 i H-250? Czy może F-18 i H-607? Czy jeszcze inne? Wiem, że kilka osób ma te klamki, czy na nich są oznaczenia modelu? Może ktoś sprawdzić i ewentualnie podać?
Pompę mi montowałeś chyba od jakiegoś suzuki lub kawasaki i podobno ma być taka jak od hond Więc pewnie jak zamówię do cb500 to będzie dobrze. Tylko, że ja chcę zamówic z aliexpress i muszę mieć pewność, że dobre wybiore
-
generalnie to te klamki podchodzą również do pomp właśnie od kawy i suzuki musisz porównac ze starą klamka jak odkręcisz czasem coś trzeba delikatnie podpiłować w miejscu gdzie klamka naciska tłoczek pompy w tym miejscu klamka zawsze jest czarna wiec po pod szlifowaniu zawsze psikałem sprayem to miejsce i nic nie było widać
Ustaliłem ze klamki do cb500 to F-18 i H-626. Zobaczymy, czy dobrze trafiłem
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Marcin ATV SWAP Garage pisze:oj chyba jak usłyszysz cene to sie zastanowisz 2 razy czy chcesz wzmacniac tak wahacz blacha kosztowała 20 zł a pospawanie tego mojego wahacza do kupy a dopiero wzmocnienie ta blachą 500 zł oczywiście sam sobie potem jeszcze wyszlifowałem na glanc zeby był taki efekt końcowy mozna powiedzieć że koszt to 600 zł ale na pewno to lepsze rozwiązanie jak kupno nowego za 1200 zł a i tak go szlak po pewnym czasie by strzelił i tak samo bedzie trzeba go spawać .Dragon011 pisze:No widze Marcin profesinalna robota Ile wyszedł cały koszt przeróbki ? Jest już taka usługa dostępna u Ciebie ? Bo jeżeli tak to napewno chętny był bym na takie wzmocnienie
No to widzę że spawacze u was kroją ostro Ja za taka usługę bym wziął dużo mniej a spawam alu już wieeeeeeleeee lat i wolę brać mniej a mieć stałych klientów