SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 03 paź, 2015

Zibi jak skacze ci łańcuch jak jedziesz? bo w każdym tak skacze ale może masz za luźny co do cykania może to być napinacz rozrządu one się lubią wyrobić nie martw się nic złego się nie dzieje tylko dźwięk denerwujący jak byś wpadł za tydzień na zlocie do mnie to mógł byś podjechac do mnie wczesniej ja mam napinacze to ci założę drugi i będzie ok łożyska wybija się od środka. Na zewnątrz.
Ostatnio zmieniony sob 03 paź, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » sob 03 paź, 2015

Chciałbym przyjechać, ale nie wiem czy dam radę poskładać quada bo gonią mnie terminy i wracam późnym wieczorem na chatę. A te chrupanie jakby w wahaczu to normalne? Bo przy starym silniku tego nie miałem.

Marcin ATV SWAP Garage

Tam nic się złego nie dzieje łańcuch podskakuje i chrupie bo wrzuciłeś bieg i kręcisz kołami bez obciążenie jak dodasz gazu to na pewno przestaje chrupać. Pod obciążeniem kiedy na niego siadasz na pewno się tak nie dzieje na klocku jak jest podstawiony każdy będzie chrupał sam nieraz jak sprawdzałem oś czy felgę czy jest krzywa to stawiałem na klocku włączałem bieg i to dokładnie tak samo chrupie oczywiście na wolnych obrotach po dodaniu gazu zaczyna się obciążenie i jest cisza.

Marcin ATV SWAP Garage

Zapomniałem powiedzieć że dziś odwiedził mnie serdeczny kolega ROPA i jako pierwszy forumowicz Quadzika dosiadł mojej klaczy . Jutro wpadają do mnie chłopaki z Krakowa i Kędzierzyna oraz kilku miejscowych na wspólne latanie a za tydzień chłopaki z Bytomia i okolic jak ktoś ma ochotę może się podłączyć.

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » sob 03 paź, 2015

jest ogien :)

jakie to ma odejście i reakcja na kciuk jest natychmiastowa no kosmos !!!!!

a juz nie wspomne o dopracowaniu wizualnym ,jak to u marcina wszystko dopracowane

kawał dobrej roboty ,w Polsce nie ma drugiego tak dopieszczonego quada z takim wypasem i piecykiem :)
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » sob 03 paź, 2015

Wrzućcie jakieś filmiki z jutrzejszego spota

Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Post autor: Danger » ndz 04 paź, 2015

Panowie mam problem z odpalaniem na zimnym tzn przy naciśnięciu startera nic się nie dzieje tak jak by się rozrusznik blokował po kilku- nastu próbach zaskakuje i odpala,
dodatkowo akumulator mi umiera (niby chce zakręcić ale nie ma tak jakby rozruchu za dobrego- a same światła klakson migacze działają jak trzeba) może ktoś coś polecić czy warto inwestować w żelowego ?
i jaka pojemność 8ah czy więcej pozdrawiam Damian
dan

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long

Post autor: 660760239 » ndz 04 paź, 2015

Mam takie pytanko dotyczące kamer na kaski.Zastanawiam się nad zakupem Gopro hero lub hero 2 albo Sjcam 5000 plus.Co waszym zdaniem będzie lepiej kręciło? Wiem że Marcin posiadasz Sjcam 4000 i widać po filmikach ze ta już ładnie kręci a podobno 5000 jest juz znacznie poprawione.Proszę o radę ;)

czarny
Quad:: szukam
Imię: kamil

Post autor: czarny » ndz 04 paź, 2015

Ja posiadam sj5000+ i jestem z niej bardzo zadowolony.Na dzien dzisiejszy nie moge złego słowa o niej powiedziec a poniżej zamieszczam film nia nagrany wiec ocen sam :)
https://www.youtube.com/watch?v=n3RJhhZ9lBI

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long

Post autor: 660760239 » ndz 04 paź, 2015

Widać właśnie ze jakość nagrania jest naprawdę bardzo dobra.Hero 2 raczej nie dorówna sjcam 5000+ . Noi oczywiście różnica w cenie :D

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”