SWAP Lucky Star
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Re: SWAP Lucky Star
No wiadomo, nowy projekt nowe mocowania, bawienia się, dopasowywania itd, no patrzałem na alledrogo i trza dać te 4/5 za silnik z osprzętem. Ciekawe jaka moc będzie w stosunku do cb500, czy odczuwalna moc, czy bardzo odczuwalna, bo jednak cena ok 7tysi za sam swap, może niektórych przerazić
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ja juz mam cos z er6.... hehe... mianowicie klamke hamulca przedniego.... moze kiedys reszta gratow od tego moto trafi i do mnie
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Moc mówisz okaże sie już w tym tygodniu jak pojadę na próbę w porównaniu do cb500 ten silnik ma 14km i 20 Nm wiecej wiec zdeklasuje cb 500 i każdego innego quada przy tym jest mały mniejszy i lżejszy od cb 500 o jakies 6-7 kg dużą robote tez robi wtrysk reakcja na manetke gazu jest natychmiastowa bedzie petarda i zamierzam to udowodnić w wyscigach równoległych a że mam u siebie kilka quadów typu ltr 450 roptory 700 podkrecone ktm 525xc to bedzie sie z kim mierzyć
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Znyszu
No ciekawe jak to będzie działać i śmigać:D musze wpaść do Ciebie jak już na cacy będzie zrobionemarcinSWAPcb500 pisze:Moc mówisz okaże sie już w tym tygodniu jak pojadę na próbę w porównaniu do cb500 ten silnik ma 14km i 20 Nm wiecej wiec zdeklasuje cb 500 i każdego innego quada przy tym jest mały mniejszy i lżejszy od cb 500 o jakies 6-7 kg dużą robote tez robi wtrysk reakcja na manetke gazu jest natychmiastowa bedzie petarda i zamierzam to udowodnić w wyscigach równoległych a że mam u siebie kilka quadów typu ltr 450 roptory 700 podkrecone ktm 525xc to bedzie sie z kim mierzyć
-
może i cena jest wysoka ale osiągi proporcionalne do ceny jak kogoś stać to jaki to problem za raptora 700 zarejestrowanego w dobrym stanie też trzeba wydać 18-20 tyś to za mniejsza kase mozna miec laka z silnikiem Kawasaki er6 który go zmiażdży co kto woli Mamy już Tani SWAP z silnikiem cb 500 er 6 to następny lewel poza tym cb silniki mają po 20 lat a te są prawie nowe .
- Znyszu
No wiadomo, podbije moim luckiem do Cb, jak porobisz wszystko, porówna sięmarcinSWAPcb500 pisze:może i cena jest wysoka ale osiągi proporcionalne do ceny jak kogoś stać to jaki to problem za raptora 700 zarejestrowanego w dobrym stanie też trzeba wydać 18-20 tyś to za mniejsza kase mozna miec laka z silnikiem Kawasaki er6 który go zmiażdży co kto woli Mamy już Tani SWAP z silnikiem cb 500 er 6 to następny lewel poza tym cb silniki mają po 20 lat a te są prawie nowe .
Ja zastanawiam sie jedynie nad tym czy silnik z er 6 jest rownie wytrzymaly co z cb 500. W sumie 650 nie wyzylowane powinno dawac rade . I od razu pytanie czy bd bral silnk z cebuli w rozliczeniu ?
trauma pisze: W sumie 650 nie wyzylowane powinno dawac rade
powinno zobacz jaki tam jest niutek
masz porównanie jakie ma pi.....niecie cb500 (47 Nm) a tu masz 68Nm wiec sam moment robi robotę plus moc
pewnie za chwilke marcin zda relacje
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
Jestem po jazdach próbnych Jest Dobrze 1 bieg i ogień 67 km/h odcinka zmiana na 2 gaz i przód sie podnosi 20 cm nad ziemie ciągnie na 2 biegu do ponad 100 km/h zmiana na 3 bieg i juz jest 135km/h pozostałe biegi juz sa krótsze dzisiaj zapiąłem nim 160km/h dodam że cisnienie w kołach mam 0,3 bar tył 0,5 przód typowo w teren opony przy tej prędkosci rozciągały sie tak że widziałem jak sie robią o 1/3 ciensze jest petarda nic więcej w teren nie trzeba a i na ulicy już jest wystarczająco 150 km/h ma na zawołanie jak dobrze pójdzie w niedziele startnę sie z Katem 525 xc jak wydymam jego to wiadomo że wszystkie inne też
Ostatnio zmieniony czw 15 paź, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 5 razy.
Jestem mocno zainteresowany Nakręć jakiś filmik, no i przede wszystkim jakieś porównanie z CB500 by się przydało