SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 22 wrz, 2015

pewnie że mozna wystartować ale pytanie powinno brzmieć czy jakikolwiek inny silnik quada wytrzyma tyle co silnik cb 500 a ty sie martwisz czy wytrzyma 2 godziny jazdy ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Post autor: adrianus » wt 22 wrz, 2015

hehehhe killer zadał dobre pytanie, haha, pewnie ze wytrzyma, na luzaku i jeszcze pogoni drozsze sprzety,

ja w niedziele startowałem u nas w olsztynie w takich amatorskich zawodach na torze crossowym, to na 13 zawodników byłem 5.
1 miejsce mial ltz 400, potem trx 450, raptor 700, raptor 700, ja na cb500 potem raptory 700tki, polaris 500, trx 450, yfz450, raptor660, ltz400, raptor660 i cos tam jeszcze:)

gosc, ktory zajal pierwsze miejsce po prostu wymiatał, taka miał forme, ten na drugim też, a 3 i 4 miejsce to kumple z ktorymi jezdze i zawsze idziemy leb w łeb:)

co do gogli to tak chciałbym zapodac progripy właśnie tak do 200pln. do tej pory smigalem w sinsalo z biala szybka, ale juz mega zaorane i do wyrzucenia,a latem smigalem na snowboardowych z lidla z pomaranczowa szybka za chyba 50zeta i byly zaje***** bo nawet w deszczu nie parowaly, ale na jesien po ciemaku nic w nich nie widac

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 25 wrz, 2015

Tomek czy ten twój znajomy przyjeżdża w Niedzielę .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 25 wrz, 2015

No z tego co wiem to tak... ale jeszcze napisze do niego zeby jak cos to sie odezwal

;)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 25 wrz, 2015

niech jutro do mnie zadzwoni podam mu numer do ziomka i sie ustawią konkretnie .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » sob 26 wrz, 2015

Ok... juz mi pisal ze doczekac sie nie moze... jutro bedzie dzwonil i sie juz dogadacie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 27 wrz, 2015

Co jest pany ??? jeździcie czy wegetujecie ;) Tomka nie pytam bo wiem że nie ma juz takiej możliwości apropos twój ziomek dzisiaj w niebo wzięty :D a u mnie jak dobrze pójdzie to w niedzielę wyjadę moim nowym potworkiem :P

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 27 wrz, 2015

no i gitara bo planujemy za 2 tygodnie na biskupice wpasc z chłopakami
to myślę będziesz juz smigac na swap-ie 2

ale sam wiesz w kontakcie

a my non stop śmigamy
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 27 wrz, 2015

To fajnie że za 2 tygodnie bo za tydzień planujemy polecieć na górę Kamieńsk Kolo Bełchatowa ;) upały sie skończyły będzie można normalnie polatać bez przesadnego kurzenia się i znowu zaczniemy kręcić filmiki z terenu a i najważniejsze że na filmach Pojawi sie Mój lucyfer z nowym serduchem ;) właściwie została juz kosmetyka i próby wkoło komina bo to różnie na początku bywa, ale juz jestem taki podjarany że nawet dzisiaj przy nim dłubałem , jedni w Niedzielę spacerują jeżdżą na rowerach a ja Lutownica kabelki i w swoim żywiole :P Najważniejsze że zamknąłem temat instalacji, i układu paliwowego bo tego sie najbardziej obawiałem a wzorować sie nie miałem na kim ale to i dobrze bedzie satysfakcja bo takiego lucka jeszcze chyba nie ma bedzie najprawdopodobniej pierwszy w Polsce jak nie na świecie taki z takim silnikiem :) już jestem na ostatniej prostej :D

Awatar użytkownika
Cesi24
Quad:: LS500
Imię: Darek

Post autor: Cesi24 » ndz 27 wrz, 2015

To życzę udanego zakończenia projektu i testów. A może jakiś zlot zorganizować na koniec sezonu, prawie pokazałbyś swojego Lucyfera z nowym serduchem, na pewno każdy jest ciekaw jaka będzie różnica.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”