Wrocław poligon
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Wrocław poligon
Dziwne, bo u nas prawie wszystkie rzeki wyschły
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Ostatnia cześć niezapomnianej wyprawy do Albanii.
Niebawem ruszamy do Bośni. Kierując się na południe szlakami górskimi dojedziemy do Chorwacji nad morze Adriatyckie gdzie spotkamy się z grupą moto z Poznania. Tam dzień przerwy na balangę i z powrotem do Bośni. Relacja na pewno będzie.
Niebawem ruszamy do Bośni. Kierując się na południe szlakami górskimi dojedziemy do Chorwacji nad morze Adriatyckie gdzie spotkamy się z grupą moto z Poznania. Tam dzień przerwy na balangę i z powrotem do Bośni. Relacja na pewno będzie.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Bardzo się ciesze z własnej wyprawy i w związku z tym pisze sam do siebie.
Sytuacja nieco komplikuje się w związku z uchodźcami i zamkniętymi granicami, ale mam nadzieję, że to nasz nie powstrzyma.
Sytuacja nieco komplikuje się w związku z uchodźcami i zamkniętymi granicami, ale mam nadzieję, że to nasz nie powstrzyma.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Najważniejsze to być zadowolonym z tego co się samemu robi.
Temat obserwuje
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Temat obserwuje
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
- Bilu.
dopiero film zobaczyłem... to nie jest normalne, żebym mnie nie było albo jestem chory jak jest jakiś fajny wyjazd...LEJEK pisze:Próba generalna przed Adria 2015, czyli zamontowanego sprzętu no i oczywiście kompanów odbyła się !!! Oprócz mojej grupy, z którą niebawem wybieramy się do Bośni, pojechało parę przygodnych osób. Wszystko poszło dobrze, parę rzeczy trzeba poprawić, parę rzeczy do zrobienia jeszcze przed ostatecznym natarciem na Bośnię. Jedziemy do miasta Banja Luka, skąd 4 quady startują na południe, przekraczamy granicę z Chorwacją i dalej ruszamy nad może Adriatyckie. Tam spotkanie z grupą motocyklistów z Poznania, dzień przerwy, czytaj balangi i znów ruszamy w kierunku Bośni. Po drodze wiele atrakcji. Wszystkie noclegi zaplanowane pod namiotem. W planie wjazd na szczyt 1970 m.n.p.m. Ciekawe czy się uda ??
A tymczasem zobaczcie jak nam poszło w Pilcach
kilka dni temu grzoj delikatnie mi zasugerował, że chyba się nie chcę kolegować...
No widzisz Bilu, wszystko na to wskazuje że Nas nie lubisz i unikasz jak ognia. Przykład - żeby nie jechać z nami do Pilc wyjechałeś aż za granicę Sam widzisz jak to wygląda Ale nie łam się, jak Ci przejdzie i znowu będziesz chciał z Nami jeździć to Cię przygarniemy.
- Bilu.
przepraszam, postanawiam poprawę, od dziś wcinam czosnek i dużą dawkę wit C
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
panowie z racji ,że jesteście z tamtych rejonów czy ktoś z was zna ten sprzęt http://olx.pl/oferta/quad-yamaha-grizzly-700-2008r-niedzwiadek-polecam-CID5-IDanxmn.html#93a2e33aec;promoted ewentualnie czy nie macie jakiegoś miska na zbyciu w tych pieniążkach
Cześć
Przykro mi ale ja nie znam tego quada. Może Lejek będzie coś wiedział... Wrocław to dosyć dziwne miasto bo prawie w ogóle nikt się nie udziela na forum...
Swoją drogą gość ma dziwne miejsce do parkowania quada - na strychu
Pozdrawiam
G.
Przykro mi ale ja nie znam tego quada. Może Lejek będzie coś wiedział... Wrocław to dosyć dziwne miasto bo prawie w ogóle nikt się nie udziela na forum...
Swoją drogą gość ma dziwne miejsce do parkowania quada - na strychu
Pozdrawiam
G.
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Temat już zakończony, z Lejkiem też pisałem w ramach pomocy ( oględzin sprzętu ) , ogólnie po rozmowie tel. kumpel odpuścił sobie ten egzemplarz , a tak na marginesie jak byście mieli coś ciekawego na sprzedaż to dajcie znać , a bo bym zapomniał tylko gryzlak 700 nic innego nie interesuje jego