SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Znyszu
Quad:: Ls 500 Power
Imię: Patryk

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Znyszu » śr 09 wrz, 2015

Od tak sobie wystawiłem, ale raczej zostaje u mnie :D, za bardzo przyzwyczaiłem się do mojego lucjana, a to coś za 6 tysięcy, to nie chciałbym tego "czegoś" widzieć na wlasne oczy....

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 09 wrz, 2015

Tomek to ożeń mu swojego i tak nie jeździsz quad będzie stał cały rok a ty kase wpłać na książeczkę troche przez ten rok odłóż i na następne wakacje kupisz drugiego i zrobimy taki myk że będziesz miał sprzęta na wtrysku sporo mocniejszego :) ja już za miesiąc chyba takim bedę jeździł :P
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 09 wrz, 2015

Znyszu pisze:Od tak sobie wystawiłem, ale raczej zostaje u mnie :D, za bardzo przyzwyczaiłem się do mojego lucjana, a to coś za 6 tysięcy, to nie chciałbym tego "czegoś" widzieć na wlasne oczy....
To skasuj to ogłoszenie bo sie ludzie wkur... ja ci tylko tyle powiem jak będziesz kiedyś chciał go sprzedać to dychę zawsze za niego weźmiesz tylko musi wyglądać przyzwoicie a ten za 6 tys to juz w tym roku 3 razy był sprzedawany i kupowany i wszyscy ten sam powód nie ma czasu jeździć i za granice wyjeżdża :D haha żałosne strupa sie chce pozbyć kazdy kto go kupi 2-3 miechy i wystawia jeden to kiedys jak go kupił to dzwonił do mnie o porade co i jak niby próbował to jakoś doprowadzić do stanu używalności ale chyba zrezygnował sprzedał go temu co teraz go chce sprzedać musi tam być niezła rzeźba a tych kierunków to nie ma od początku .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Post autor: adrianus » śr 09 wrz, 2015

a' propos tego sprzeta http://olx.pl/oferta/quad-cb-500-access-CID5-IDbD1or.html#5ccc909902

mega sie ciesze ze go nie kupilem bo napalony na niego bylem 1,5roku temu jak go wystawial gosc z Mławy jeszcze, wtedy był czerwono niebieski. teraz skacze z radosci ze sie na niego nie nacialem, ujezdzałem 300tke, potem 400tke no i od maja 500tke by Marcin i jest zaje*****, sprzet odpala jak malina, zrobiony jak fabryka, leje paliwo, smaruje lancuch, czyszcze i nawilzam filtr i mega ogien :)

a gosc od tamtego transformersa co go teraz wystawia dzwonil do mnie wczoraj po plastiki bo mam niebieskie na olx wystawione, hehe chciacl go troszke przypicowac, ale widze ze wystawil ogloszenie w stanie takim jakim jest aktualnie

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 09 wrz, 2015

Oj Marcin kusisz kusisz!!!!! Ale teraz to narazie zostawie swoja maszyne w swojej stajni ;) szkoda by mi bylo a kosztowac mnie to kosztuje przeglad i ubezpieczenie... a jak sprzedam to nie wiem czy zona sie zgodzi na nastepny.... a narazie moc mi wystarczy.... ale to nie znaczy ze w przyszlosci sie do ciebie nie udam na cos mocniejszego bo wiadomo ze apetyt rosnie....

;)

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » śr 09 wrz, 2015

Mocy nigdy za wiele, ale trzeba by ogarnąć jakieś fajne opony, które nie biją i wytrzymają obciążenia.

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » śr 09 wrz, 2015

Czyli tego transformersa jest dobrze kupic , to moze mi sie tez trafi jakaś dobra praca za granica

Tomek co ja poradze ze wszyscy chca takiego lucka w tej szacie

Marcin to Rafał pewnie skacze z radosci
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Robert a ty zostajesz narazie przy 500cc czy juz sie na liste wpisales na mocniejszy model ? ;)
Wiem ze wszyscy chca... jak dobrze pojdzie to nastepny urlop moja lucynka bedzie miala jeszcze 3 siostrzyczki ;)

;)

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » śr 09 wrz, 2015

Powiadasz mocniejszy model hmmmm
Odpowiem dyplomatyczne
Nie potwierdzam
Nie zaprzeczam

:-) :-) :-) :-)
Za duzo nie bede gadac TOP SIKRET
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Hehe czyli juz wiem wszystko ;)
Ja narazie zostane przy cb ;) ale tak samo jak ty bede dyplomata i w przyszlosci moze "TAK" a pewnie nie;) ..... czyli raczej....
A tak na marginesie.. to se ku.wa nawet nie wyobrazacie jak wam wszystkim zazdroszcze ze mozecie sobie teraz wszyscy latac na tych perelkach... a ja znowu zeby w parapet i do nastepnego urlopu ;( tylko zyc wspomnieniami hehe

;)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”