Trochę dziwne, że mocowań nie masz, ale fotki lecą :Danger pisze:Weź mi proszę zrób tego fotkę bo muszę sobie to ogarnąćZnyszu pisze:przednie się trzyma na 3 śrubach(na stronę), pod siedzeniem na środku(łączy się z tylnym plastikiem, następna jest nad stopnicą( metalowy "drążek" jest przykręcony do ramy i na drugim końcu do plastiku przedniego(nad tą stopnicą), oraz ostatni za przednimi kierunkami patrząc od dołu quad'a. Nie wyobrażam sobie nie mieć ich nie przykręconych bo latałyby jakDanger pisze:w weekend sobie to sprawdzę,
przednie plastiki na ilu mocowaniach się trzymają?
bo w moim nie było żadnych a muszę dokupić jakieś bo plastiki teraz latają jak galareta
z tego co widzę na schemacie to są mocowane na 3 sruby na stronę też tak macie?
(mam nerfbary)
to czekam na fotki
SWAP Lucky Star
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Re: SWAP Lucky Star
Wy z tymi zdjęciami jednak na poważnie?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hehe ... no i do tego jeszcze dwa klipsy od plastiku z lampa
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
no to widzę że brakuje mi 4 mocowań dlatego tak tańcują te plastiki
dobra zamawiam to w atv...
Na tył są tylko 2 mocowania tak?:)
zabrałem się jeszcze za ośkę bo coś się grzała demontaż prosty ale jak wyjąć tuleje wewnętrzną i dostać się do łożysk trzeba dać to na prasę czy są jakieś domowe sposoby? sprawa pilna...
zabrałem się jeszcze za ośkę bo coś się grzała demontaż prosty ale jak wyjąć tuleje wewnętrzną i dostać się do łożysk trzeba dać to na prasę czy są jakieś domowe sposoby? sprawa pilna...
dan
- Znyszu
z tyłu są po 2 na strone, na mojej focie widać jedne za plastikiem czarnym z tyłu,a drugie na końcu zadupkaDanger pisze:no to widzę że brakuje mi 4 mocowań dlatego tak tańcują te plastiki
- Znyszu
Niezłe jaja, dziś luz miałem na tyle że szok, nie wiedziałem czemu, aż w pewnym momencie tył mi chodził jak statek po wodzie, zajechałem i po godzinnej operacji moim oczom ukazało się coś niesamowitego....
Dobrze ze z starego wahacza miałem środek, tylko łożyska i skręcam
Także tego :
Także tego :
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Znyszu pisze:Niezłe jaja, dziś luz miałem na tyle że szok, nie wiedziałem czemu, aż w pewnym momencie tył mi chodził jak statek po wodzie, zajechałem i po godzinnej operacji moim oczom ukazało się coś niesamowitego....
Także tego :
grubo !!! DOBRZE ŻE MASZ ZE STAREGO WAHACZA TEN WKŁAD
a tu z Legnicy quadzik
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LJtEU3No8r0[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Znyszu
No to mi uratowało d***:P, jedynie mocowanie na hampel odetnę bo będzie szło na dół, i jakoś zmontuje do wahacza nowe mocowanie , ale rozj****** konkretnie.marcinSWAPcb500 pisze:Znyszu pisze:Niezłe jaja, dziś luz miałem na tyle że szok, nie wiedziałem czemu, aż w pewnym momencie tył mi chodził jak statek po wodzie, zajechałem i po godzinnej operacji moim oczom ukazało się coś niesamowitego....
Jakoś ta okleina nie widzi mi się na plastikach ;P
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
To ci się to ukręciło pękło... Normalnie miazga...Znyszu pisze:No to mi uratowało d***:P, jedynie mocowanie na hampel odetnę bo będzie szło na dół, i jakoś zmontuje do wahacza nowe mocowanie , ale rozj****** konkretnie.marcinSWAPcb500 pisze:Znyszu pisze:Niezłe jaja, dziś luz miałem na tyle że szok, nie wiedziałem czemu, aż w pewnym momencie tył mi chodził jak statek po wodzie, zajechałem i po godzinnej operacji moim oczom ukazało się coś niesamowitego....
Jakoś ta okleina nie widzi mi się na plastikach ;P
Ja wczoraj walczyłem z wymianą łożysk i tak jak Marcin wywnioskował jedno łożysko prawie na wykończeniu. Kupiłem też na przednie piasty łożyska bo też huk niesamowity ale nie mogę zdjąć jednej piasty normalnie tak jak by zapiekła się na amen... Muszę chyba gdzieś podjechać bo domowymi sposobami tego nie ogarnę a mój ściągacz nie bardzo jak ma chwycić tą piastę.
ile łożyska na tylnej osi wytrzymują po jakim przebiegu trzeba tam zaglądać?
dan
Marcin wiem ze ostro latasz wahacz Ci się nie sypie? modyfikowałeś go? a może ktoś z was ma na niego patent by tak nie pękał?