Ciekawe bazy wypadowe w Rumuni
Re: Ciekawe bazy wypadowe w Rumuni
My mimo wszystko zrobimy ,, swoje Bieszczady '' może nie Ustrzyki Górne ale Smolnik czy Solina na pewno !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Miłosz
- Quad:: 2001 Kawasaki KLF 220 / 2003 Arctic Cat 400 4x4 FIS / 2004 Yamaha Grizzly 660
- Imię: Miłosz
Nad sama Solina latwo spotkac quada w lesie, niestety nie ma sensu go pozdrawiac bo trudni sie szukaniem innych quadow celem wystawienia mandatu
Dalej w strone Baligrodu sa cudowne tereny zryte tak pojazdami do przewozu drewna, ze niezadko droga jest nieprzejezdna dla quadow. Spotkalem tam tylko raz wzglednie wyrozumialego lesniczego i kilku pyskatych turystow, pozatym nie bylo problemow z miare swobodna jazda a tereny sa tego warte. Mam jakies fragmenty trakow jakby co, ale tam drogi po zrywce drzew sa praktycznie wszedzie nawet jak nie widac na zdjeciach sateliternych.
Dalej w strone Baligrodu sa cudowne tereny zryte tak pojazdami do przewozu drewna, ze niezadko droga jest nieprzejezdna dla quadow. Spotkalem tam tylko raz wzglednie wyrozumialego lesniczego i kilku pyskatych turystow, pozatym nie bylo problemow z miare swobodna jazda a tereny sa tego warte. Mam jakies fragmenty trakow jakby co, ale tam drogi po zrywce drzew sa praktycznie wszedzie nawet jak nie widac na zdjeciach sateliternych.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
z tego co się orientuje to tam na drzewach jest więcej kamer niż szyszek...a że generalnie tam nie ma dróg tzw. gminnych więc zawsze jeździsz w lesie ... z pełnymi konsekwencjami - życzę jednak Piotr, powodzenia.
PS. MNie piszesz a sam hejtujesz post Miłosza
PS. MNie piszesz a sam hejtujesz post Miłosza
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
żaden hejt - propozycja bo piszemy wszędzie a swojego tematu nie mamy
spoko wystąpiłem do BNP o udostępnienie mapy z oznakowanymi drogami dopuszczonymi do ruchu kołowego zobaczymy co odpowiedzą , przecież jakieś drogi tam być muszą choć jak doczytałem , że z psem na szlak nie możesz wyjść w BNP to szczęka mi opadła !! bo pies może zjeść niedźwiedzia czy jakoś tak !! Ku.... a państwo w państwie !!!
Są drogi gminne ale z premedytacją nie znakowane
spoko wystąpiłem do BNP o udostępnienie mapy z oznakowanymi drogami dopuszczonymi do ruchu kołowego zobaczymy co odpowiedzą , przecież jakieś drogi tam być muszą choć jak doczytałem , że z psem na szlak nie możesz wyjść w BNP to szczęka mi opadła !! bo pies może zjeść niedźwiedzia czy jakoś tak !! Ku.... a państwo w państwie !!!
Są drogi gminne ale z premedytacją nie znakowane
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
https://www.wetransfer.com/downloads/a3ea0f837d51e295b0fbf41398b390a620150624194110/7728107f621810ed92b9ad08e289f51320150624194110/b8c493
Tracki z Rumunii przejechane
Tracki z Rumunii przejechane
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tf19qOGLYPg[/youtube]
krótki filmik z naszej wyprawy do Czarnogóry i Albanii
krótki filmik z naszej wyprawy do Czarnogóry i Albanii
Wróciliście już z Rumunii ?
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
wrócili
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
i nic nie napisali !! ????
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>