SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
a tu soczewka w moim wykonaniu
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TadGEn9O1HI[/youtube]
i test wieczorkiem na prawdę jest rewelacja nie oslepia aut z przeciwka regulacja jest tak jak była więc ustawiłem tak by nie waliło po oczach a jak chce przywalić to są długie od tego zwykły klosz i zwykła żarówka sie umywa .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BgiiyaYn0Zo[/youtube]
i test wieczorkiem na prawdę jest rewelacja nie oslepia aut z przeciwka regulacja jest tak jak była więc ustawiłem tak by nie waliło po oczach a jak chce przywalić to są długie od tego zwykły klosz i zwykła żarówka sie umywa .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BgiiyaYn0Zo[/youtube]
Teraz luknołem, masz kierownicę wyżej, czy zupełnie inną?
Wysłane z mojego MediaPad M1 8.0 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MediaPad M1 8.0 przy użyciu Tapatalka
-
Tak mam kierownicę zupełnie inną bo stara sie gieła przy mojej jeździe ale oprócz tego mam 3 cm podniesioną na specjalnych dystansach . lepiej sie jeździ w terenie na stojąco masz po prostu lepszą pozycje nie jestem wtedy pochylony do przodu ,ale to tylko w teren jak jeździsz na siedząco to nie potrzebne
O kurde ale robi robotę ten bi xenon :0 poczekam jeszcze troche na kolejne Twoje pomysly i przyprowadze lucka na serwis i kolejne mody
-
problem polega na tym że już coraz ciężej wymyślać jakieś modyfikacje ale wstrzymaj sie do wiosny to może TDMa sie wrzucitrauma pisze:O kurde ale robi robotę ten bi xenon :0 poczekam jeszcze troche na kolejne Twoje pomysly i przyprowadze lucka na serwis i kolejne mody
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
A macie jakieś rozwiązania na kierunki tylne? Bo mam mocowania kierunków połamane i wycialbyn je i wrzucił jakieś ledy. Ktos cis kombinował ?
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
Facebook - ATV Enduro Knurów
Facebook - ATV Enduro Knurów
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Jeśli chcesz to zawsze możesz wrzucić mocowanie tablicy wraz z kierunkami jak w motocyklu coś ala to:młody85 pisze:A macie jakieś rozwiązania na kierunki tylne? Bo mam mocowania kierunków połamane i wycialbyn je i wrzucił jakieś ledy. Ktos cis kombinował ?
no pięknie my w sobota u ciebie byli z soczewka po kłada,a tu sroda i u ciebie juz swieci
my nawet nie zdążyli tego opatentować łobuzie !!!!!!
my nawet nie zdążyli tego opatentować łobuzie !!!!!!
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
mnie to dużo nie trzeba hehe ale spoko ,spoko mam zupełnie inaczej niż wy Inna soczewka z ringiem , Bi xenon a nie xenon i wszystko jest w chromie a u was czare więc nawet jak bys opatentował to ja mam całkiem inaczej ale Pomysł przyznaje podkradłem a moze inaczej myślałem o tym ale pewnie jak bym nie zobaczył u was to może tylko na myśleniu by sie skończyło a ta kto sie zmotywowałem dzięki jak ktos ma jakieś fajne pomysły na modyfikacje lucyfera to niech sie pochwali bo mnie sie kończą pomysły tylko cos ze smakiem co podkręci wygląd quada bo łatwo zrobić cos co będzie wiochą trąciło