Nowy na forum...

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
ODPOWIEDZ
monter

Nowy na forum...

Post autor: monter » czw 08 lis, 2007

Witam wszystkich!

Jako, że od pewnego czasu zachorowałem na quada przeglądam to forum celem przybliżenia sobie zagadnień z związanych z posiadaniem takowego pojazdu. Jezdziłem parokrotnie na quadzie znajomego i muszę powiedzieć, że umorusanie sie od stóp do głowy mi bardzo odpowiada :D
Quada będę szukał przeprawowego z raczej niewielką pojemnością - od 300 do max 400 ccm co bym mógł się dobrze zapoznać z maszyną a nie połamac sie na pierwszej wyprawie :P
Chciałem aby posłużył mi on czasem nawet do dojazdu do pracy ale z tego co czytam to odbiór quada "nie zawsze spotyka się sie z powszechnym podziwem i akceptacją zarówno cywilów jak naszej słusznej władzy". Zalezy mi na spokojnym oddaniu sie wyprawom weekendowym a nie na uzeraniu się z ludźmi, którzy mają inny swiatopogląd. Na pewno mój przyszły wybór padnie na nowy sprzęt z homologacją aby być jak najbliżej litery prawa podczas przyszłych eskapad. Z chęcią przyłaczę się również do jakichkolwiek sensownych iniciatyw, które mają promować "rozsadne quadowanie" , ktore to kwestie dość licznie podnoszone sa na forum. nie wyobrażam sobie zakupu quada aby patrzeć w lusterka jak ktos biega za mną z widłami albo rozciąga jakieś żelastwo przedemną abym nie mógł przejechać :? . z drugiej strony napewno nie bede miał tlye czasu aby jeździc co tydzień paredziesiąt km na ustawki choć nie omieszkam się na takowe stawić. :mrgreen:

Lubię ludzi z pasją i mam wrazenie, że takich tutaj nie brakuje 8).

Pozdrawiam

Paweł
Poszukuję quada :) Może Polaris, może yamaha....

iz0lat0r

Post autor: iz0lat0r » czw 08 lis, 2007

tak, dokładnie, tutaj takich ludzi nie brakuje wszyscy to pasjonaci upalania :mrgreen:

monter

Post autor: monter » czw 08 lis, 2007

iz0lat0r:
wszyscy to pasjonaci upalania
Chyba upodlenia :D :D :D
Ostatnio zmieniony pt 09 lis, 2007 przez monter, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuję quada :) Może Polaris, może yamaha....

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » czw 08 lis, 2007

Powitać!
Chyba upodlenia

Nie, nie!
Upalania :mrgreen: :wink:
Pozdrawiam Mikołaj

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 08 lis, 2007

:) witam kolegę
.:GALEON:.

iras

Post autor: iras » pt 09 lis, 2007

Upalanie , upodlanie - na jedno wychodzi :P .Witam kolejnego pasjonata . :D

Awatar użytkownika
arekT

Post autor: arekT » sob 10 lis, 2007

Witam.supre że dołączysz do nas widać że jesteś człowiekiem z charakterem a takich ludzi tu nie brak więc będziesz tu pasował jak znalazł.jeśli chdzi o quada to może pomyślisz także nad hondą TRX dużo inf. w tej materii
posiada ,,iras" pogadaj z nim amoże coś doradzi.pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”