Domy szkieletowe
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Domy szkieletowe
W związku z tym że planuję w przyszłym roku rozpoczęcie budowy poszukuję kontaktu do osób , które mieszkają w domach wykonanych w technologii szkieletowej a najchętniej takich , którzy budowali sobie taki dom.
Wykonawcy rówierz mile widziani.
Pozdrawiam
Wykonawcy rówierz mile widziani.
Pozdrawiam
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ja mieszkam w kanadyjczyku.
Nie zamienie go na murowoany - klimat niepowtarzalny.
Pamiętaj jedna o tym, że drewno nie wybacza tanizny i pół-rozwiązań - a więc najlepsze wiatroizolacje, przestrzenie wentylacyjne, dobry dach i mieszkasz na lata...
Co do rozwiązań technologicznych musisz się liczyć ze sporym wachlarzem mozliwości.
Kazdy z nich ma swoja rację bytu jak i wady - mozna dostac zawrotu głowy
Pamietaj! Najlepszym konserwantem drewna jest jego czterostronne struganie bez jakichkolwiek konserwantów czy bejc.
Robimy taraz ciekawy domek k/warszawy tyle że w technologi bali ,w miejscowości henryków- urocze, Nie robi go moja firma ( ja zajmuje sie dachami ale fajna opcja -ok 4.000 zł z białym montażem i kominkiem ( ława fundamentowa, podłogi, schody itp.. w cenie ))
Sam zainteresowałem się takim domkiem.
drewno z finlandii - bajka!!!!
Składaja go od 3 tyg i opijaja dzisiaj wiechę
pozdrawiam
Nie zamienie go na murowoany - klimat niepowtarzalny.
Pamiętaj jedna o tym, że drewno nie wybacza tanizny i pół-rozwiązań - a więc najlepsze wiatroizolacje, przestrzenie wentylacyjne, dobry dach i mieszkasz na lata...
Co do rozwiązań technologicznych musisz się liczyć ze sporym wachlarzem mozliwości.
Kazdy z nich ma swoja rację bytu jak i wady - mozna dostac zawrotu głowy
Pamietaj! Najlepszym konserwantem drewna jest jego czterostronne struganie bez jakichkolwiek konserwantów czy bejc.
Robimy taraz ciekawy domek k/warszawy tyle że w technologi bali ,w miejscowości henryków- urocze, Nie robi go moja firma ( ja zajmuje sie dachami ale fajna opcja -ok 4.000 zł z białym montażem i kominkiem ( ława fundamentowa, podłogi, schody itp.. w cenie ))
Sam zainteresowałem się takim domkiem.
drewno z finlandii - bajka!!!!
Składaja go od 3 tyg i opijaja dzisiaj wiechę
pozdrawiam
Poszukuję quada :) Może Polaris, może yamaha....